ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Βγήκε η αποστολή για τα 3-5 Πηγάδια! Με 19 παίκτες στο… βουνό, μέσα Ροζ και Τζέγκο

Βγήκε η αποστολή για τα 3-5 Πηγάδια! Με 19 παίκτες στο… βουνό, μέσα Ροζ και Τζέγκο.

Όπως ενημέρωσε η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ:

“Προπόνηση πρωί και απόγευμα στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου περιελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ (ενεργοποίηση, προσαρμοστική προπόνηση δύναμης και αερόβια τρεξίματα το πρωί, ενεργοποίηση, παιχνίδια κατοχής μπάλας και τακτική το απόγευμα) με τους Τζέιμς Τζέγκο και Λίντσεϊ Ρόουζ να συνεχίζουν το ατομικό πρόγραμμα αποκατάστασης.

Μετά την ολοκλήρωση της απογευματινής προπόνησης ανακοινώθηκε η αποστολή της ομάδας μας για το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας, η οποία αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Κουέστα, Σιαμπάνης, Γκάμα, Ματέο Γκαρσία, Μπρούνο, Σάκιτς, Μπερτόγλιο, Ροζ, Ματίγια, Μαντσίνι, Τζέγκο, Σούντγκρεν, Μπεναλουάν Ντουάρτε, Δεληζήσης, Μήτρογλου, Μάνος, Μαρτίνης, Χατζηπιρπιρίδης.

Τις επόμενες μέρες θα ενσωματωθούν οι Κριστιάν Γκάνεα (είχε επιπλέον άδεια, λόγω των υποχρεώσεών του με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Ρουμανίας), Χρήστος Μαρμαρίδης (είχε υποχρεώσεις με την ομάδα Κ19) και Παναγιώτης Τσαγκαλίδης (είχε παραχωρηθεί με τη μορφή δανεισμού στον Ολυμπιακό Βόλου).

Η αποστολή του ΑΡΗ θα αναχωρήσει αύριο το πρωί για 3-5 Πηγάδια Νάουσας, όπου θα πραγματοποιήσει το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας.

Στο αθλητικό κέντρο του Βερμίου θα παραμείνει μέχρι τις 26 Ιουνίου και θα καταλύσει -για μια ακόμη χρονιά- στο ξενοδοχείο «Naoussa Mountain Resort» στην τοποθεσία Αγ. Παύλος.

* Αύριο, Σάββατο, οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ θα προπονηθούν το απόγευμα”.

To Top