Βόλεϊ Ανδρών: Εκτός έδρας δοκιμασία του Άρη με τον Ηρακλή

Η ομάδα Βόλεϊ Ανδρών του Άρη ολοκλήρωσε χωρίς προβλήματα την προετοιμασίας της και  είναι έτοιμη για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ηρακλή (Σάββατο, 11/03) στις 18:00, στο κλειστό «Γ.Κατσάνης», στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Pre League.

“Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ εύχεται καλή επιτυχία στην ομάδα  σε αυτή τη δύσκολη εκτός έδρας αποστολή” όπως αναφέρει ο κιτρινόμαυρος σύλλογος στην σελίδα του.

 

Βόλεϊ Ανδρών: Εκτός έδρας δοκιμασία το Σάββατο (17/12) με την Α.Ε.Κ.

Η ομάδα Βόλεϊ Ανδρών του Αρη ολοκλήρωσε την προετοιμασία της και ταξιδεύει σήμερα (16/12) για Αθήνα εν όψει του αυριανού αγώνα (17/12) με την Α.Ε.Κ. όπου δοκιμάζεται στο «Απόστολος Κόντος» στις 18:45, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Pre League.

Ο Χρήστος Πάτρας έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του εν όψει του κρίσιμου αγώνα με την Α.Ε.Κ., ενώ η ομάδα προέρχεται από μία νίκη με ανατροπή (3-2) επί του Α.Ο. Αιγιαλέων, τη δεύτερη συνεχόμενη και έχει ως στόχο να συνεχίσει το σερί της.

Βόλεϊ Ανδρών: Εκτός έδρας δοκιμασία του Άρη στη Σάμο

Εκτός έδρας δοκιμασία του Άρη με τον Α.Σ. Κέρκης στη Σάμο.

Αναλυτικά:

Η ομάδα Βόλεϊ Ανδρών του ΑΡΗ αντιμετωπίζει το Σάββατο (26/11) στις 18:00 εκτός έδρας τον Α.Σ. Κέρκης στο «Πυθαγόρειο» στη Σάμο, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Α2 Ανδρών.

Οι «κιτρινόμαυροι» ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους εν όψει του αυριανού αγώνα με τον Α.Σ. Κέρκης και αναχωρούν σήμερα (25/11) για το νησί του Αιγαίου.

Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ τούς εύχεται καλή επιτυχία!

To Top