Βόλεϊ Γυναικών: Ήττα στις λεπτομέρειες στον Πειραιά

Η ομάδα Βόλεϊ Γυναικών του Άρη ηττήθηκε από τον Ολυμπιακό με 3-0 σετ στον Πειραιά, για τον πρώτο αγώνα της ημιτελικής φάσης της Pre League.

Το πρώτο σετ ήταν αμφίρροπο, με την ομάδα μας να χάνει στις λεπτομέρειες την κατάκτηση του. Από την αρχή το σετ πήγαινε πόντο-πόντο και παρά την προσπάθεια και των δυο ομάδων να ξεφύγουν στο σκορ (Ολυμπιακός 13-11, Άρης  7-9), η διαφορά καλύφθηκε γρήγορα. Ωστόσο, προς το τέλος του σετ, οι γηπεδούχες κατάφεραν να μείνουν πιο συγκεντρωμένες και κατέκτησαν το πρώτο σετ με 25-22.

Στο δεύτερο σετ, η ομάδα του Άρη ξεκίνησε αρκετά δυνατά, παίρνοντας προβάδισμα τεσσάρων πόντων (2-6), ωστόσο μετά το τάιμ αουτ ο Ολυμπιακός κατάφερε να καλύψει τη διαφορά και το παιχνίδι να κυμαίνεται ακριβώς στον ίδιο ρυθμό με το πρώτο σετ. Μετά τα μισά του σετ, ο Ολυμπιακός κατάφερε να πάρει προβάδισμα δυο πόντων (17-15), την οποία διατήρησε μέχρι το τέλος, κατακτώντας το σετ με 25-23.

Στο τρίτο και τελευταίο σετ, οι παίκτριες του Άρη ξέμειναν από δυνάμεις, με τον Ολυμπιακό να είναι πιο συγκεντρωμένο με αποτέλεσμα να κερδίσει το σετ με 25-19 και κατ’ επέκταση να πάρει τη νίκη στην πρώτη αναμεταξύ τους αναμέτρηση.

Τα σετ: 3-0 (25-22, 25-23, 25-19).

To Top