Βόλεϊ: Ενίσχυση με τη διεθνή Ιακωβίδου – Τι δήλωσε η νέα παίκτρια του Άρη

Με την 24χρονη διεθνή λίμπερο Ηλιάνα Ιακωβίδου, η οποία αναδείχθηκε η κορυφαία στη θέση της τη σεζόν 2015-16, ενισχύθηκε το γυναικείο βόλεϊ του Άρη.

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Αναφέρει η ανακοίνωση: «Το γυναικείο τμήμα βόλεϊ του Άρη, ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τη διεθνή λίμπερο, Ηλιάνα Ιακωβίδου. Η Ιακωβίδου είναι γεννημένη στις 25/03/1995 και θα φορέσει για δεύτερη φορά την «κιτρινόμαυρη» φανέλα του Άρη, μετά την σεζόν 2015-16 που αναδείχθηκε μάλιστα το κορυφαίο λίμπερο της Α1 γυναικών. Η Ηλιάνα Ιακωβίδου είναι ενεργό μέλος της Εθνικής γυναικών και συμμετείχε στο European League που πραγματοποιήθηκε τον Ιούνιο που μας πέρασε».

Η Ηλιάνα Ιακωβίδου στις πρώτες της δηλώσεις ως αθλήτρια του Άρη, δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενη για τη μεταγραφή μου και θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοίκηση του Άρη και τον υπεύθυνο της ομάδας, κύριο Γιάννη Ρεντζεπέρη. Εύχομαι να έχουμε υγεία και μια καλή αγωνιστική χρονιά και ανυπομονώ ήδη να πάω στην ομάδα μου τον Σεπτέμβρη.

Πιστεύω, πως θα είναι πολύ ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα φέτος , ότι θα έχει δυνατές ομάδες, καθώς επίσης και ότι ο Άρης θα είναι πολύ ανταγωνιστικός. Θέλω, ελπίζω και θα προσπαθήσω η φετινή χρονιά να είναι μια πολύ επιτυχημένη χρονιά για την ομάδα μου».

To Top