Βόμβες Κούγια για το ελληνικό ποδόσφαιρο και το ιδιοκτησιακό καθεστώς των ΠΑΣ Γιάννινα, Βόλου και Ξάνθης (video)

Ο ισχυρός άντρας της ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας, μίλησε μετά το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα και αναφέρθηκε στην υπόθεση των Ηπειρωτών που ο ίδιος έβγαλε στην επιφάνεια, το συμβάν με τον Μπέρτο και τον Κάστρο αλλά και το Ελληνικό ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά όσα υποστήριξε στη Nova:

“Έχω την πεποίθηση ότι αυτή δεν είναι η τελευταία εμφάνιση της ομάδας μας. Είδατε ότι την προηγούμενη τηλεδιάσκεψη που κάναμε, ζήτησα να αναβληθεί ολόκληρη η προηγούμενη αγωνιστική, κι όχι μόνο το παιχνίδι του ΠΑΣ Γιάννινα. Φανταστείτε τι έχει να γίνει, γιατί εγώ θεωρώ ότι με όσα γνωρίζω -γιατί ουδείς άλλος γνωρίζει- ότι η καταγγελία που έχουμε κάνει κατά του ΠΑΣ Γιάννινα είναι βάσιμη κι Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού θα διαπιστώσει ότι αυτό το σωματείο από το 2015 κοροϊδεύει ολόκληρο το οικοδόμημα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ο κ. Χριστοβασίλης έχει πουλήσει το 51% των μετοχών στην Οικογένεια Αυδή, η οποία ένα μήνα πριν έχει πουλήσει το στρατηγείο του ΝΑΤΟ στον κ. Σαββίδη.

Καταλαβαίνετε ότι αυτό περίεργο παρασκήνιο του ελληνικού ποδοσφαίρου θα συνεχιστεί την επόμενη σεζόν. Είμαι βέβαιος ότι στο τέλος θα επιβληθούν κυρώσεις για τις δύο παραβάσεις, που με τη νέα τροπολογία της Κυβέρνησης είναι -10 βαθμοί για κάθε μία. Φανταστείτε ότι ο ΠΑΣ Γιάννινα λοιπόν έχει τώρα 35 βαθμούς, κι η ΑΕΛ έχει 27 βαθμούς.

Είναι κωμωδία τα playout, πρέπει να καταργηθούν. Μόνο δύο ομάδες έκαναν αξιοπρεπή παιχνίδια, ο Ατρόμητος και ο Απόλλωνας. Αυτό που γίνεται από πέρσι με τα playout είναι φαρσοκωμωδία. Όποιος θέλει, μπορεί να ρίξει οποιαδήποτε ομάδα”.

To Top