Γίνε μέλος στον ΑΣ Άρης: Επόμενη στάση, Ρόδος

Η εκτός Θεσσαλονίκης δράση του ΑΣ Άρης για την εγγραφή μελών και την ανανέωση συνδρομών συνεχίζεται με αδιάκοπους ρυθμούς και επόμενη στάση είναι η Ρόδος.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με ειδικά στοιχήματα για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ σε κάθε αγώνα της Super League!

Με αφορμή τον αγώνα της ομάδας μπάσκετ του Άρη με τον Κολοσσό, το Σάββατο 29/02 στις 15:30, ο υπεύθυνος επικοινωνίας με τα μέλη του ΑΣ, Χρήστος Βλάχος, θα βρεθεί στο «σμαραγδένιο νησί», προκειμένου οι φίλοι της ομάδας να γίνουν μέλη στον Ερασιτέχνη και να έρθουν ακόμα πιο κοντά στο σύλλογο.

Συγκεκριμένα, την Παρασκευή 28/02 από τις 19:00 έως τις 21:30 και το Σάββατο 29/2 από τις 10:00 έως τις 12:30, ο εκπρόσωπος του ΑΣ. Θα βρίσκεται στο ξενοδοχείο Amphitryon Boutique Hotel, (οδός Αλ. Διάκου 10) όπου οι φίλαθλοι του Άρη θα μπορούν να κάνουν την εγγραφή τους στη «μάνα» του συλλόγου, αλλά και να ανανεώσουν τις συνδρομές τους.

Σημειώνεται ότι οι φίλαθλοι του Άρη στη Θεσσαλονίκη μπορούν να κάνουν την εγγραφή τους ή να ανανεώσουν τη συνδρομή τους στον ΑΣ και την Κυριακή 01/03, μετά από το τέλος του αγώνα της ποδοσφαιρικής ομάδας μας με τον Ατρόμητο Αθηνών (μετά τις 21:00), στα γραφεία του Ερασιτέχνη επί της οδού Παπαναστασίου (πρώην Κ.Μ.Α.).

To Top