Γαλατσόπουλος: «Πρόσκαιρο να λέμε ότι θα διακοπεί το πρωτάθλημα, πρώτο μέλημα η ανθρώπινη ζωή»

Συνέντευξη σε ραδιοφωνικό σταθμό παραχώρησε σήμερα ο Βαγγέλης Γαλατσόπουλος, με τον «ισχυρό άνδρα» του ΕΣΑΚΕ να στέκεται στις δύσκολες στιγμές που ζούμε ελέω κορωνοϊού και να επισημαίνει μεν ότι δεν τίθεται ακόμα θέμα οριστικής διακοπής του πρωταθλήματος, χωρίς ωστόσο να το… αποκλείει κιόλας!

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με εκατοντάδες στοιχήματα & επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ!

Αναλυτικά όσα είπε ο Γαλατσόπουλος στην εκπομπή OnsportsFM του Alpha 989: «Προσευχόμαστε να είναι όλος ο κόσμος καλά. Βιώνουμε μια μεγάλη στιγμή σε όλο τον κόσμο και θα πρέπει να πειθαρχήσουμε και να ακολουθούμε όλες τις των ειδικών για να μην θρηνήσουμε και άλλους. Προέχουν άλλα πράγματα.

Βιώνουμε μια πανδημία οπότε σίγουρα υπάρχει ο αθλητισμός όλα τα μέλη του Δ.Σ. πήραμε μια απόφαση να διακόψουμε το πρωτάθλημα ως τις 30 Μαρτίου και ανάλογα με τις εξελίξεις το βλέπουμε. Μιλάμε με ιδιοκτήτες ομάδων, FIBA και υφυπουργείο αθλητισμού. Είναι πρόσκαιρο να βγαίνει κάποιος και να λέει ότι θα διακοπεί το πρωτάθλημα. Δουλεύουμε κάθε μέρα και επικοινωνούμε με όλους τους φορείς και εξετάζουμε όλες τις περιπτώσεις. Πρώτο μας μέλημα είναι η ανθρώπινη ζωή. Κοιτάξτε το χειρότερο σενάριο είναι να μην θρηνήσουμε άλλες ψυχές.

Πρέπει να πάρουμε τα κατάλληλα μέτρα για να μην θρηνήσουμε και άλλους νεκρούς. Δεν πρέπει να βιαστούμε και να πάρουμε γρήγορες αποφάσεις. Θα πρέπει να πάρουμε σωστές αποφάσεις. Το θέμα μιας απόφασης έχει αντίκτυπο σε πολλά κομμάτια. Θα πρέπει να κοιτάξουμε πως θα ξεπεράσουμε αυτό το παγκόσμιο γεγονός».

 

 

To Top