Γαλλία: Εν ψυχρώ γροθιά στο σαγόνι, του έκοψε το μπάσκετ για φέτος! (video)

Απίστευτο σκηνικό στα παρκέ της Pro A, με τον Τουρέ της Ροάν να ρίχνει εν ψυχρώ γροθιά στον Χαλίλοβιτς της Λεβαλουά και να του σπάει το σαγόνι.

Παρκέ, “ρινγκ”, κρεβάτι χειρουργείου. Έτσι είχε Μιράλεμ Χαλίλοβιτς της Λεβαλουά η διαδρομή στο εξ αναβολής παιχνίδι της 7ης αγωνιστικής της Pro A με τη Ροάν στο “Halle Andre Vacheresse” (30/1). Αιτία η δεξιά γροθιά του Μπουμπακάρ Τουρέ της Ροάν, αφορμή τα εκατέρωθεν σπρωξίματα στη ρακέτα αμέσως πριν (27?).

Ο Μπουμπακάρ Τουρέ πήρε πολύ σοβαρά το μαρκάρισμα από τον 29χρονο Βόσνιο πάουερ φόργουορντ κι απάντησε με δεξί κροσέ στο σαγόνι του.

Οι διαιτητές τον απέβαλαν αμέσως και τον απομάκρυναν από το παρκέ, μόνο που είχαν το νου τους σε λάθος άτομο, αφού ο Μιράλεμ Χαλίλοβιτς επέστρεψε με φόρα για εκδίκηση και χρειάστηκαν συμπαίκτες κι αντίπαλοι για να τον συγκρατήσουν, την ώρα που ο 25χρονος Σενεγαλέζος σέντερ φάνηκε να πλησιάζει για να ζητήσει και τα ρέστα.

Δυστυχώς, όμως, το παιχνίδι (80-67 υπέρ της Ροάν) δεν τελείωσε εκεί μόνο για τον Μπουμπακάρ Τουρέ. Η γροθιά ήταν τόσο δυνατή που ο Μιράλεμ Χαλίλοβιτς υπέστη κάταγμα στο σαγόνι. Η χειρουργική επέμβαση απαιτεί απουσία από τα παρκέ για τουλάχιστον τρεις μήνες, όπερ σημαίνει πως η χρονιά έλαβε πρόωρο τέλος για αυτόν.

Απομένει να φανεί πόσο θα απουσιάσει κι ο Μπουμπακάρ Τουρέ, δηλαδή ποια θα είναι η τιμωρία του.

To Top