Γαλλία και Ολλανδία στην Opap Arena-Η ΕΠΟ την εγκρίνει ως έδρα της Εθνικής

Στη σημερινή συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ αναμένεται να εγκριθεί εκτός απροόπτου ότι η Opap Arena θα αποτελέσει την έδρα της Εθνικής ομάδας στα προκριματικά του Euro 2024.

Αυτή είναι η εισήγηση της Επιτροπής Εθνικών ομάδων σε συνεννόηση και με τον ομοσπονδιακό προπονητή Γκουστάβο Πογέτ. Ο Ουρουγουανός τεχνικός είχε ζητήσει να υπάρχει μια καλή έδρα για την ελληνική ομάδα στη νέα της προσπάθεια και το νέο γήπεδο της ΑΕΚ θεωρείται η καλύτερη δυνατή λύση.

Εφόσον δεν υπάρξει κάποιο απρόοπτο, η Εθνική ομάδα θα παίξει στη Νέα Φιλαδέλφεια το φιλικό που έχει προγραμματιστεί με τη Λιθουανία στις 27 Μαρτίου, ενώ από τον Ιούνιο θα δώσει εκεί όλους τους αγώνες πρόκρισης για το Euro 2024. Η «γαλανόλευκη» θα υποδεχτεί στις 16 Ιουνίου την Ιρλανδία, στις 10 Σεπτεμβρίου το Γιβραλτάρ, στις 16 Οκτωβρίου την Ολλανδία και στις 21 Νοεμβρίου τη Γαλλία.

Συνεπώς τους επόμενους μήνες η Opap Arena θα φιλοξενήσει αστέρες όπως οι Εμπαπέ και Φαν Ντάικ και οι Έλληνες φίλαθλοι θα μπορούν να απολαύσουν κορυφαία αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα.

To Top