ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Γελάνε και οι πέτρες με τις κουτοπόνηρες δηλώσεις Πανουργιά, έκανε παράπονα για την καραμπινάτη αποβολή!

Γελάνε και οι πέτρες με τις δηλώσεις Πανουργιά Παπαϊωάννου που έκανε παράπονα για την καραμπινάτη αποβολή!

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Λαμία, προσπάθησε για μια ακόμη φορά να στρέψει αλλού την προσοχή όλων, την στιγμή που όλοι γνωρίζουμε την ποδοσφαιρική του πορεία, αλλά και τις τακτικές της ομάδας από την Φθιώτιδα.

Με…  κουτοπόνηρες δηλώσεις του στην Cosmote Tv προσπάθησε να πείσει (ποιον άραγε;) ότι υπάρχει σκιά στην καραμπινάτη αποβολή του Ελευθεριάδη, ξεχνώντας ότι στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί.

Το βίντεο της φάσης αφιερωμένο στον παράγοντα… παλιάς κοπής του ελληνικού ποδοσφαίρου:

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην Cosmote TV:

«Είναι ένα παιχνίδι που οι δύο ομάδες έβαλαν τα δυνατά τους, δεν καταφέραμε να πάρουμε κάποιο βαθμό, καταλυτική η φάση της αποβολής. Νομίζω ότι πρέπει να ελεγχθεί η φάση. Σίγουρα δεν είμαστε ευχαριστημένοι από το σημερινό παιχνίδι. Περίεργο το παιχνίδι και τα σφυρίγματα του. Ελπίζω ο ιθύνοντες να δουν το παιχνίδι. Δώσανε αυτό που μπορούσαν τα παιδιά, δέκα εναντίον έντεκα δύσκολο.

Υπάρχει σκεπτικισμός και δεν μιλάω μόνο για τη δική μου την ομάδα. Κάτι δεν πάει καλά. Να προσέχουν οι υπεύθυνοι τα παιχνίδια και τις φάσεις. Εμείς βάζουμε τα χρήματα μας, ζητάμε καλύτερη διαχείριση και από πλευράς διαιτητών. Υπάρχει δυσαρέσκεια αλλά όχι από τους ποδοσφαιριστές μας».

To Top