ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Γεμίζει ξανά το «Κλεάνθης Βικελίδης» ο κόσμος του Άρη ενισχύοντας και το μπάσκετ

Ο κόσμος του Άρη ετοιμάζεται να γεμίσει για ακόμα μία φορά το «Κλεάνθης Βικελίδης» στον αυριανό αγώνα κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, ενισχύοντας παράλληλα και το μπασκετικό τμήμα του συλλόγου.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με εκατοντάδες στοιχήματα & επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ!

Όπως έχει γίνει γνωστό εξάλλου πέντε ευρώ από κάθε εισιτήριο του κυριακάτικου αγώνα για τα δύο πέταλα του γηπέδου, θύρες 1 και 3, θα δοθούν ως οικονομική ενίσχυση στην ΚΑΕ Άρης για να ξεπεραστούν προβλήματα που υπάρχουν.

Εκτός από αυτόν τον σκοπό, ο κόσμος του Άρη θα σταθεί δίπλα στην αγαπημένη του ομάδα, για να τη βοηθήσει να φτάσει/επιστρέψει στα πετυχημένα αποτελέσματα, παραμένοντας κοντά στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.

Τα εισιτήρια για τον αυριανό αγώνα διατίθενται και σήμερα από την ARIS F.C. Boutique (10:00-18:00) και την Κυριακή από τις 10:00 από τα εκδοτήρια του γηπέδου, καθώς και ηλεκτρονικά από τη viva: https://www.viva.gr/tickets/sports/pae-aris/eisitiria-agonon-2019-2020/.

Τα εισιτήρια κοστίζουν:

15 ευρώ στις Θύρες 1, 3, 4, 5

20 ευρώ στη Θύρα 2

25 ευρώ στη Θύρα 9

30 ευρώ στη Θύρα 7

50 ευρώ στα VIP

75 ευρώ στα VVIP

* Στις Θύρες 4 και 5 τα παιδιά ηλικίας έως 12 ετών θα μπορούν να εισέρχονται δωρεάν, συνοδευόμενα από τον γονέα τους. Κάτι που ισχύει και για τους κάτοχους εισιτηρίων διαρκείας ανεξαρτήτου θύρας, οι οποίοι θα συνοδεύουν τα παιδιά τους MONO στις συγκεκριμένες Θύρες (4 και 5).

Για την αγορά του εισιτηρίου απαραίτητη είναι η προσκόμιση της Αστυνομικής ταυτότητας, του ΑΜΚΑ και της Κάρτας Φιλάθλου.

To Top