Γιάνκοβιτς: “Δεν θα ξεχάσω ποτέ τη στιγμή που έμαθα για τον θάνατο του πατέρα μου”

Μία μοναδική εξομολόγηση από τον Βλάντο Γιάνκοβιτς. Ο φόργουορντ, που αγωνίστηκε φέτος στον Χολαργό, αναφέρθηκε στον πατέρα του Μπόμπαν, τον οποίο και ”έχασε” στις 28/6/06.

Ο 29χρονος θυμάται λεπτομέρειες από τη βραδιά που έμαθε τα τραγικά νέα, αναλύοντας παράλληλα την ιστορία της ζωής του, που μετά τον χαμό του πατέρα του, είχε μετατρέψει τον ίδιο από τον ”Βλάντο” στον ”γιο του Μπόμπαν”. Τέλος, αποκαλύπτει πως δεν πήγε ξανά σε καμία κηδεία, καθώς αυτή του αγαπημένου του μπαμπά ”τον άδειασε”…

Ακολουθεί ένα απόσπασμα:

”Δεν θα ξεχάσω ποτέ τη στιγμή που έμαθα τα άσχημα μαντάτα, στις 28 Ιουνίου 2006. Δυστυχώς. Γυρίζουμε στο ξενοδοχείο μετά το ματς για το Πανελλήνιο Παίδων, στη Νάουσα. Σχετικά χαρούμενος ήμουν, γιατί είχα βάλει αρκετούς πόντους. Πριν από το φαγητό, ξεκινάω να παίρνω τηλέφωνο τον πατέρα μου για να του πω πώς πήγε.

Μία κλήση, δεύτερη κλήση, τρίτη κλήση και δεν απαντά…Υπήρχε μία απορία του τύπου: «Πού είναι;». Ήξερα ότι ταξιδεύει για Ρόδο, αλλά λέω «τι γίνεται; Πού βρίσκεται;».

Πήγαμε για φαγητό με όλη την ομάδα και ήμασταν χαρούμενοι. Κάποια στιγμή, έρχεται ο υπεύθυνος της ομάδας και με πλησιάζει με ένα «σκοτεινό» πρόσωπο. Λίγο πιο σοβαρό από την κατάσταση στην οποία βρισκόμασταν. Με παίρνει λίγο παραπέρα μόνο μου και μου λέει «το και το»”…

Διαβάστε αναλυτικά την εξομολόγηση του Βλάντο Γιάνκοβιτς στο athletestories.gr

To Top