ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Γιαννάκης: “Ο Άρης είναι ο χρυσός του ελληνικού μπάσκετ!”

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης εξήρε την παρουσία του Παναγιώτη Βασιλόπουλου, αλλά η καλύτερη ατάκα του αφορούσε τον Άρη, τον χρυσό του ελληνικού μπάσκετ!

Ο τεχνικός του Άρη επεσήμανε στην κάμερα της ΕΡΤ: “Συγχαρητήρια στο Λαύριο για την προσπάθεια που κάνει, που είναι αξιόλογη. Ξέραμε ότι έχουμε δύσκολο παιχνίδι, γιατί προερχόμασταν από δύο πολύ άσχημα εκτός έδρας παιχνίδια και αυτά μας δημιούργησαν πίεση και νευρικότητα, τα οποία εκμεταλλεύτηκε το Λαύριο για 35 λεπτά. Είχε τον έλεγχο του αγώνα και όποιος έβλεπε το ματς μέχρι εκείνο το σημείο, θα πίστευε ότι θα κερδίσει το Λαύριο. Στο τέλος όταν γυρίσαμε το ματς, χάσαμε δύο εύκολα λέι απ, ήμασταν τυχεροί στην τελευταία φάση με τον Παναγιώτη, αλλά ήταν και ελεύθερο σουτ και ο Παναγιώτης ξέρει να τα βάζει αυτά τα σουτ. Είχαμε υπομονή και επιμονή, δεν πανικοβληθήκαμε στο τελευταίο πεντάλεπτο και πήραμε τη νίκη, που θα μας βοηθήσει σιγά σιγά να δείξουμε πως οι παίκτες μας έχουν ποιότητα και ο Άρης σαν ομάδα έχει ποιότητα”.

Για την τελευταία φάση και το τρίποντο του Βασιλόπουλου είπε ότι “είχαμε τη δυνατότητα να επιτεθούμε και με τον Κουάμι (Βον) και με τον Γιάννη (Αθηναίου), αλλά θέλαμε αυτά τα δύο παιδιά να τραβήξουν την προσοχή της άμυνας πάνω τους, ώστε να βγει ελεύθερο σουτ σε κάποιον άλλον, οπότε ήρθε είχε ο Παναγιώτης αυτό το σουτ. Το έχει αυτό το σουτ, δεν είναι κάτι πρωτόγνωρο γι’ αυτόν και όσο θα είναι πιο ήρεμος θα βοηθάει ακόμα περισσότερο. Επανέρχεται στο υψηλό επίπεδο και με την κλήση του στην Εθνική, έχει εμπειρία και ποιότητα”.

Για το ότι υπάρχει στα “σκαριά” συμφωνία με τον Τούρκο επιχειρηματία που θα βοηθήσει οικονομικά την ομάδα ο “δράκος” είπε: “Είναι θέμα διοικητικό αυτό. Εγώ αυτό που έχω πει στα παιδιά είναι ότι δεν έχει καμία σημασία τι θα γίνει. Εμείς πρέπει να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό μέσα στο γήπεδο. Ο Άρης είναι ομάδα που αξίζει να πιστέψει κανείς στο… υπέδαφός του! Είναι ο χρυσός του ελληνικού μπάσκετ. Εγώ πιστεύω σε αυτή την ποιότητα που έχει σαν σύλλογος”.

To Top