Γιαννιώτας: “Δεν είναι λίγο πράγμα να φοράς τη φανέλα αυτής της ομάδας!”

Ο Γιάννης Γιαννιώτας μένει σταθερός στις απόψεις του. Σκέφτεται μόνο το εξωτερικό την δεδομένη στιγμή ως τον επόμενο προορισμό της καριέρας του εκτός του Άρη. Προς το παρόν θέλει να τιμήσει την φανέλα που φοράει και την αγάπη που του δίνει ο κόσμος της ομάδας!

Ο νεαρός επιθετικός μίλησε στο “Αθλητικό Μετρόπολις” και αρχικά αναφέρθηκε στην άποψη που υπάρχει πως θεωρείται από τα μεγαλύτερα ταλέντα στην Ελλάδα: «Το θέμα δεν είναι να το ακούω αλλά να το αποδεικνύω. Ευχαριστώ τον Θεό που πήρε πέρυσι ευκαιρίες αλλά και αυτούς που με εμπιστεύτηκαν. Ακόμα όμως δεν έχω κάνει πολλά πράγματα».

Για το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Άρη: «Το βάφτισμα του πυρός έγινε με τον κ. Πρόμπιερζ και τον κ. Πασσιαλή. Είχαμε πολλούς τραυματίες και ήρθε ο κ. Πασσιαλής και μου είπε ότι θα ξεκινήσω στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Εκείνο το βράδυ δεν μπόρεσα να κοιμηθώ. Είναι μεγάλη υπόθεση. Όταν έμπαινα μέσα φοβόμουν μήπως με βγάλει στο 10’. Αλλά μόλις ξεκίνησε το παιχνίδι τα ξέχασα όλα. Ειδικά όταν πήρα και το πρώτο χειροκρότημα ανέβηκα ψυχολογικά. Θυμάμαι μια φάση που έβγαλα την μπάλα άουτ, αλλά το γήπεδο με χειροκρότησε. Εκεί ένιωσα άλλος παίκτης».

Για τον αν έχει ανταποδώσει στον κόσμο την αγάπη που του δείχνει: «Ακόμα δεν το έχω ανταποδώσει. Εύχομαι να πιάσω τα μέγιστα και να ευχαριστήσω τον κόσμο που με έχει στηρίξει αλλά και την ομάδα που με πίστεψε».

Για το αν σκέφτεται το επόμενο βήμα της καριέρας του: «Έχω ακόμα δύο χρόνια συμβόλαιο με τον Άρη. Όταν έρθει όμως μια πρόταση από το εξωτερικό είναι πρόκληση. Δεν λέω ότι θα φύγω, αλλά δεν αποκλείω κάποια πρόταση από το εξωτερικό. Δεν θέλω να υποτιμήσω πάντως την φανέλα του Άρη. Δεν είναι λίγο πράγμα να φοράς την φανέλα αυτής της ομάδας. Αλλά το να πας σε ένα άλλο πρωτάθλημα αποτελεί μια πρόκληση».

Για το αν θα πήγαινε σε κάποια άλλη ομάδα της Ελλάδας αν του γινόταν πρόταση: «Εάν ικανοποιήσουν την ομάδα μου τα χρήματα μιας άλλης ομάδας, θα το σκεφτώ. Αλλά εγώ εύχομαι να έχω πρόταση από το εξωτερικό. Ότι είναι να έρθει, θα έρθει. Εγώ δεν γνωρίζω τίποτα και έχω ζητήσει να μην μου λένε τίποτα οι γύρω μου. Θέλω να είμαι συγκεντρωμένος στην ομάδα μου. Ούτε βλέπω εφημερίδες ούτε μπαίνω σε σάιτ. Δεν θέλω να ξεφύγω».

Για το πώς βλέπει τον Άρη: «Τα πράγματα δεν είναι τόσο άσχημα όσο φαίνονται. Επειδή όλοι οι παίκτες είναι μικροί και θέλουν να διακριθούν, θα γίνει πολύ καλή δουλειά. Δεν έχουμε τους αδιάφορους ξένους, αλλά παιδιά που θέλουν να τα δώσουν όλα. Βέβαια έχουν περάσει ξένοι καλύτεροι από κάποιους έλληνες όπως οι Ουμπίντες και Ακόστα. Άψογοι επαγγελματίες που πρέπει να είναι παράδειγμα για όλους».

Για τον Μάκη Κατσαβάκη και αν έχει μιλήσει μαζί του: «Μίλησα. Είχαμε μια κουβέντα λίγων λεπτών, καθώς έχει και πολύ δουλειά. Είναι ένας άνθρωπος που θέλει να δουλέψει πολύ με τους νεαρούς και να κάνει έναν κορμό που θα μείνει για πολλά χρόνια».

Για τον κόσμο της ομάδας: «Από τη στιγμή που άρχισαν να παίζω στον Άρη, συναντώ μια τεράστια αγάπη. Μας δείχνουν μεγάλη εμπιστοσύνη και αυτό μας ωφελεί. Παίρνουμε θάρρος και θέλουμε να τους ανταποδώσουμε την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν».

 

To Top