Γιαννούλης: «Κανένας μας δεν πέρασε καλά αυτές τις δύο ημέρες, στόχος μας μόνο η νίκη με Γιβραλτάρ»

Για το παιχνίδι της Εθνικής κόντρα στο Γιβλαρτάρ (10/9, 21:45), μίλησε στη συνέντευξη Τύπου ο Δημήτρης Γιαννούλης.

Ο αριστερός μπακ της Νόριτς ανέφερε πως κανείς δεν πέρασε καλά τις τελευταίες μέρες, ενώ πρόσθεσε πως το αυριανό παιχνίδι είναι μια καλή ευκαιρία για την επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είναι ένα παιχνίδι που δεν είναι της ίδιας δυναμικής, αλλά σε αυτό το είπεδο κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο. Πρέπει να είμαστε σοβαροί για να πάρουμε το τρεις τους βαθμούς Είναι καλή ευκαιρία να επανέλθουμε στις νίκες, να πάρουμε μία εμφατική νίκη και να πάρουμε ψυχολογία για τη συνέχεια».

Για τις τέσσερις απουσίες και τις αλλαγές στην άμυνα: «Θα υπάρξουν κάποιες απουσίες, αλλά δεν σημαίνει κάτι για εμάς, ο προπονητής έχει επιλέξει ένα σύνολο και κάθε παίκτης είναι έτοιμος να βοηθήσει, θα δώσει τον καλύτερό του εαυτό για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Για το αν νιώθει ότι η Εθνική έχει ανάγκη για αντίδραση: «Μετά από αυτή την ήττα θέλουμε να αντιδράσουμε, μην ξεχνάμε ότι παίζαμε κόντρα στην Ολλανδία, μία από τις καλύτερες ομάδες, αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Είναι μία καλή ευκαιρία, αυτές τις δύο μέρες κανείς δεν πέρασε καλά και το μυαλό μας είναι μόνο στη νίκη».

To Top