ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Γιαννόπουλος: “Αυτά έγιναν για να μην καταπέσει η εγγυητική, υπάρχουν πολλά ανοιχτά μέτωπα”

Ο Γιώργος Γιαννόπουλος, νομικός της ΚΑΕ Άρης, τοποθετήθηκε σχετικά με τις κινήσεις που έκαναν οι «κιτρινόμαυροι» ώστε να αποφευχθεί η άμεση κατάπτωση της εγγυητικής.

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio…

Για το τι επεδίωξε η ΚΑΕ Άρης:

Κινηθήκαμε για να πάρουμε μία αναστολή εκτελέσεως. Σημαίνει ότι αυτή την στιγμή και μέχρι νεοτέρας είναι ανέγγιχτη η εγγυητική. Είναι ένα πρώτο βήμα, πάντα προβλέπονται διαδικασίες. Σε κάθε περίπτωση επιλέχθηκε η διαδικασία. Κρίθηκε προ στιγμήν ικανοποιητική. Είναι πολλά και μικρά τα θέματα, δεν χρειάζεται να θριαμβολογούμε. Αλλά εκκρεμούν αρκετά ζητήματα, δεν ξέρουμε ακόμη πότε θα ξεκινήσει το νέο πρωτάθλημα.

Για την υπερασπιστική γραμμή της ΚΑΕ Άρης:

Επικαλεστήκαμε ζητήματα που άπτονται κατά την κρίση μας στην έλλειψη νομιμότητας από ένα μέλος της επιτροπής για την κατάπτωση της εγγυητικής και επικαλεστήκαμε την άμεση και ανυπολογίστου κόστους βλάβη που θα υποστεί η ΚΑΕ Άρης. Έκρινε ο δικαστής ότι η βλάβη θα είναι μεγάλη στην ΚΑΕ.

Για την εγγυητική και αν θα υπάρχει κάποια παράταση:

Μέχρι στιγμής η υποχρέωση είναι να δοθεί το σύνολο της εγγυητικής μέχρι την έναρξη του νέου πρωταθλήματος.

Για το ότι γίνονται βήματα για το Αλεξάνδρειο:

Είναι κάτι πάρα πολύ ευχάριστο αυτό. Θα είναι ένα πάρα πολύ σημαντικό κομμάτι για την δημιουργία όρων εξυγίανσης για την ΚΑΕ.

Για την ΚΑΕ:

Είναι οι συνθήκες πάρα πολύ δύσκολες. Έχουν αναλάβει άνθρωποι να τρέξουν τις προϋποθέσεις για το τμήμα. Και η φυσική παρουσία του αλλά και οποιαδήποτε άλλη είναι ευπρόσδεκτη.

To Top