Γιατί δεν μπορεί ο Άρης να κινηθεί για Κρίστμας

Από τη στιγμή που οι Σέλτικς άφησαν ελεύθερο τον Ντιόντε Κρίστμας, δεν ήταν λίγοι αυτοί που σκέφτηκαν την λύση του Αμερικανού φόργουορντ για την θέση “3” στον Άρη. Τέτοιο ενδεχόμενο ωστόσο δεν υφίσταται για δύο λόγους. Ο πρώτος έχει να κάνει με το ότι το “letter of clearance” του παίκτη δεν είναι στην Ελλάδα και ο δεύτερος με τις απαιτήσεις του Κρίστμας.

Ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ και του Ρεθύμνου, που πέρσι έκανε εξαιρετική χρονιά, βρέθηκε ξαφνικά χωρίς ομάδα, καθώς οι Σέλτικς παρότι του προσέφεραν εγγυημένο συμβόλαιο, τον αποδέσμευσαν ώστε να κάνουν “χώρο” για να πάρουν τον Βραζιλιάνο, Λεάντρο Μπαρμπόσα.

Ο Κρίστμας παρότι δεν αγωνίστηκε σε άλλη ομάδα αφότου έφυγε από το Ρέθυμνο, δεν έχει το “letter of clearance” στην ΕΟΚ γιατί αυτό βρίσκεται από το καλοκαίρι στις Ηνωμένες Πολιτείες λόγω της συμμετοχής του παίκτη στο σάμερ λιγκ των Σέλτικς και της υπογραφής του συμβολαίου του.

Αυτό σημαίνει ότι δεν μπορεί να υπάρξει θέμα Κρίστμας για τον Άρη. Συν τοις άλλοις η περσινή καλή χρονιά του παίκτη, έχει ανεβάσει και το “κασέ” του στην Ευρώπη.

 

To Top