Γιατρός του Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: «Το ψέμα έχει κοντά πόδια, δεν άλλαξα ποτέ γνωμάτευση»

Από το πουθενά ο γιατρός του αγώνα, Χρήστος Γώγος έγινε πρώτο θέμα της διακοπής του χθεσινοβραδινού Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός με την κροτίδα που έπεσε κοντά στον Χουανκάρ να περνάει σε δεύτερη μοίρα. Πολλοί ασχολήθηκαν και με τι ομάδα είναι τελικά ο έμπειρος γιατρός, ο οποίος έχει βγάλει φωτογραφίες με τους… πάντες. Από τον Μαρινάκη, ανθρώπους του Παναθηναϊκό, στο γήπεδο της ΑΕΚ, μέχρι και με τον Αχιλλέα Μπέο.

Σε ανάρτησή του ο ίδιος θέλησε να ξεκαθαρίσει κάποια πράγματα για τη γνωμάτευση που έκανε για τον Ισπανό μπακ του Παναθηναϊκού:

Προς ενημέρωση όλων των φίλων μου.
Είμαι γιατρός αγώνων από το 1991 μέχρι σήμερα γιατί μου αρέσει το ποδόσφαιρο. Έχω και την ιδιότητα του Αθλητιάτρου από την Ιταλία από τα τέλη της δεκαετίας του 80.
Έχω παίξει σε αμέτρητα ντέρμπι και έχω αντιμετωπίσει άπειρες καταστάσεις δύσκολες. Πρόσφατα η Ένωση με χρησιμοποίησε ως εκπαιδευτή της UEFA για τις κακώσεις ΑΜΣΣ.
Το σημερινό με ξεπερνάει ως άνθρωπο και με λυπεί αφάνταστα.
Λειτουργώ πάντα για το καλό των ασθενών μου. Έτσι λοιπόν δεν άλλαξα ποτέ την γνωμάτευση παρά μόνο περιέγραψα την προοδευτική βελτίωση της κλινικής του εικόνας ενώπιον και των ορθοπαιδικών συναδέλφων των δύο ομάδων. Άρα το ψέμα που ξεκίνησε από έναν δημοσιογράφο του σπορ fm και αναπαράχθηκε από πολλούς μη ειδικούς έχει κοντά πόδια. Όλα περιγράφονται σε δύο γνωματεύσεις αγγλικά για τον διαιτητή και Ελληνικά για το κοινό και την εισαγγελέα. Έχουν γνώση και οι δύο ομάδες.
Τέλος το μόνο που έχω από όλα αυτά τα χρόνια ενασχόλησής μου με το ποδόσφαιρο είναι άπειρες φωτογραφίες με όλους.
Όσοι νομίζουν ότι έπιασαν λαβράκι είναι γελασμένοι.
Κλείνω στεναχωρημένος για την καφρίλα κάποιων στα 3000 τηλ που μου εύχονταν να πάθω τα χειρότερα αλλά και για την ήδη πεθαμένη μητέρα μου.
Λυπάμαι μάνα.

To Top