ΜΠΑΣΚΕΤ

Για νίκη restart χωρίς Μποχωρίδη στο Μαρούσι ο Άρης (17.15, PRESSARIS LIVE)

Για νίκη restart χωρίς Μποχωρίδη θα παραταχθεί στο Μαρούσι ο Άρης (17.15, PRESSARIS LIVE) στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής.

Η ομάδα του Γιάννη Καστρίτη ολοκλήρωσε τη μίνι προετοιμασία της χθες με μία μεσημεριανή προπόνηση στο «Nick Galis Hall». Ο Λευτέρης Μποχωρίδης υπέστη τράβηγμα στον προσαγωγό και έμεινε εκτός αποστολής της ομάδας. Απών θα είναι και ο Ίσμαελ Σανόγκο.

Ο άμεσος συνεργάτης του Γιάννη Καστρίτη, Σωτήρης Καραποστόλου, δήλωσε για τον  αγώνα:

«Είναι ένα δύσκολο εκτός έδρας ματς με μια ομάδα που είναι δυνατή στην έδρα της και προέρχεται από μια καλή εκτός έδρας νίκη. Οι βασικοί εκφραστές τις επίθεσής τους είναι ο Μπρίσκο και ο Ραντούλιτσα. Το Μαρούσι έχει κι άλλους αξιόλογους παίχτες, όμως πιστεύω ο περιορισμός αυτών των δυο θα παίξει σημαντικό ρόλο στην έκβαση του αγώνα.

Θέλουμε να ξεκινήσουμε ένα νικηφόρο σερί παιχνιδιών και πιστεύω μέσα από την υπομονή, τη συγκέντρωση και την επιβολή του δικού μας ρυθμού, θα πετύχουμε τη νίκη στον αγώνα».

Ο Άρης προσπαθεί να βγει από μία περίοδο συνεχόμενων, αρνητικών αποτελεσμάτων μέσα στην οποία μέτρησε τρεις διαδοχικές ήττες στη Stoiximan Basket League, κατά σειρά από τον Παναθηναϊκό Aktor εντός, τον ΠΑΟΚ mateco εκτός και τον Προμηθέα εντός έδρας. Η ομάδα του Γιάννη Καστρίτη έχει την 3η καλύτερη άμυνα του Πρωταθλήματος (73,5) αλλά την 9η επίθεση (74,38).

Η κιτρινόμαυρη ομάδα νίκησε στα τρία τελευταία παιχνίδια που έγιναν στην έδρα του Αμαρουσίου ενώ μετράει εννιά διπλά στα 14 ματς κανονικής περιόδου που έγιναν στο κλειστό του Αγίου Θωμά.

Το Μαρούσι προέρχεται από την εκτός έδρας νίκη επί του Απόλλωνα Carna με την οποία ανέβηκε στο 3-4. Η νεοφώτιστη ομάδα δεν έχει καταφέρει ακόμη να κάνει σερί νικών αφού καθεμία από τις τρεις νίκες της ακολουθήθηκε από ήττα. Το Μαρούσι έχει την 5η καλύτερη επίθεση του Πρωταθλήματος (82,13) αλλά και τη χειρότερη άμυνα (91,5).

Μετά το τέλος της αναμέτρησης με το Μαρούσι θα παραμείνουν στην πρωτεύουσα και αύριο Δευτέρα  θα αναχωρήσουν για τα Κανάρια Νησιά, όπου την προσεχή Τετάρτη θα αντιμετωπίσουν την Γκραν Κανάρια, για τη 10η αγωνιστική και πρώτη του δευτέρου γύρου της κανονικής περιόδου του EuroCup.

To Top