ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

“Γκάζια” από τον Καρυπίδη στην προπόνηση! “Όποιος δεν μπορεί να το πει και να φύγει! Αλλάξτε εικόνα στο κύπελλο, παίξτε σαν Άρης”!

“Γκάζια” από τον Καρυπίδη στην προπόνηση! “Όποιος δεν μπορεί να το πει και να φύγει! Αλλάξτε το στο κύπελλο”!

Όπως είχε προαναγγείλει ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Άρης βρέθηκε σήμερα στη Θεσσαλονίκη και έδωσε το παρών στην προπόνηση που έγινε στο Νέο Ρύσιο. Ξεκάθαρο το μήνυμα του μιλώντας στους ποδοσφαιριστές πριν βγουν στο γήπεδο.

Κλεισμένοι για πολλή ώρα στα αποδυτήρια, έγινε μια προσπάθεια πλέον “πρόσωπο με πρόσωπο” από τον Θόδωρο Καρυπίδη για να αναζητηθούν οι λόγοι της αγωνιστικής καθίζησης. Σύμφωνα με πληροφορίες, τους ζήτησε να του εξηγήσουν τι φταίει γενικά για τις εμφανίσεις με Παναθηναϊκό και Απόλλωνα και ειδικά για την εικόνα της ομάδας στη Ριζούπολη, απέναντι στον τελευταίο του πρωταθλήματος.

“Δεν δείχνετε πάθος, δεν μπορεί αυτός ο Άρης να χάνει τέσσερις βαθμούς από τον Απόλλωνα” ήταν τα λόγια του υπογραμμίζοντας χαρακτηριστικά ότι: “Έχουμε πολύ μεγαλύτερο μπάτζετ, ένα καλύτερο ρόστερ και δεν επιτρέπεται αυτή η εικόνα. Δεν μπορεί η ομάδα να παρουσιάζει αυτήν την εικόνα”.

Μετά τα όσα είπε ο Καρυπίδης, οι ποδοσφαιριστές από την πλευρά τους υποστήριξαν ότι οι πολλές απουσίες λόγω των θετικών κρουσμάτων τους αποσυντόνισε, βγάζοντας από το ρυθμό που είχαν. “Είχαμε αρκετά κρούσματα, αυτό μας άφησε πίσω και πολλά παιδιά δεν έχουν επανέλθει ακόμη στο 100% αφού έχασαν προπονήσεις, έμειναν εκτός και όλο αυτό επηρέασε” ήταν το νόημα των όσων κατέγραψαν οι παίκτες του Άρη.

Στη συνέχεια, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ θέλησε να βάλει ένα τέλος σε αυτήν την εικόνα που παρουσίασε η ομάδα και το ξεκαθάρισε: “Από δω και πέρα δεν υπάρχουν άλλες δικαιολογίες! Για κανέναν. Η ομάδα είναι σε ένα κομβικό σημείο και θέλω να βγάλετε τις πραγματικές σας δυνατότητες γιατί πρέπει να καλύψουμε το χαμένο έδαφος. Χάθηκε αρκετό, αλλά μπορεί να καλυφθεί”.

Όπως διεμήνυσε: “Την Πέμπτη στο κύπελλο θέλω να το αλλάξετε και να πάρτε σκορ πρόκρισης. Θέλω να βλέπω πάθος από εδώ και πέρα μέσα στο γήπεδο και όχι… πάθος μόνο για τις πληρωμές και οποία άλλα αιτήματα έχετε. Όλα με τη σειρά τους” και ήταν σαφής πετώντας το… μπαλάκι: “Αν κάποιος δεν μπορεί να μου το πει, να έρθει την Παρασκευή να πληρωθεί όλο το συμβόλαιο του και να φύγει . Ειδάλλως από εδώ και πέρα θέλω να παίξτε σαν Άρης”.

To Top