ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Γκάλης: “Να μπούμε όλοι μαζί να βοηθήσουμε τον Άρη”

Το παρών έδωσε ο Νίκος Γκάλης στη σημερινή παρουσίαση του βιβλίου “Μίλα με τον λογιστή σου” του Στάθη Ι. Ρούσσου (μέλους της κιτρινόμαυρης οικογένειας) στο Porto Palace Hotel.

Στην εκδήλωση έδωσε το παρόν, ο οποίος ευχήθηκε κάθε επιτυχία στο μέλος της κιτρινόμαυρης οικογένειας.

“Με τον Στάθη γνωριζόμαστε από παλιά. Το βιβλίο αυτό είναι πολύ ενδιαφέρον. Ο Στάθης είναι τελειομανής σαν άνθρωπος και θα κάνει τα πάντα με όσα καταπιάνεται σωστά. Άρα είναι εγγύηση” είπε ο Γκάλης ενώ αναφέρθηκε και στον σημερινό Άρη.

“Ο Αρης για τις δυνατότητες του είχε καλή χρονιά. Δεν μπορεί να χαθεί αυτή η ομάδα γιατί έχει κόσμο. Θέλει ώθηση η ομάδα, να μπούμε όλοι μαζί να βοηθήσουμε τον Αρη, για να φτάσουμε και πάλι ψηλά” είπε για να συμπληρώσει: “Θα μιλήσω με τον πρόεδρο για να βοηθήσω, μπορώ να μιλήσω στα παιδιά. Ψυχολογικά και οτι θέλουν. Πρέπει όμως να μπουν και χορηγοί στην ομάδα, το άθλημα είναι εμπορικό. Με την στήριξη και των χορηγών θα ανακάμψει ο Αρης. “

Νωρίτερα, ο ΑΣ Άρης είχε σημειώσει μεταξύ άλλων: “Ο Στάθης Ρούσσος είναι εκλεκτό μέλος της οικογένειας του ΑΡΗ, με πολυετή και πολυεπίπεδη προσφορά σε πολλά τμήματα του συλλόγου. Είναι ιδρυτής της εταιρείας @S.I.Roussos & Partners SA και πραγματοποιεί το πρώτο συγγραφικό εγχείρημά του, με αντικείμενο, τι άλλο, τον χώρο της λογιστικής. Στην αποψινή εκδήλωση, θα υπάρχουν πολλές εκπλήξεις και happenings. Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ τού εύχεται κάθε επιτυχία”.

 

To Top