Γκάλης: “Όλοι στην μάχη κατά του ιού” (photo)

Είναι από εκείνους που ποτέ δεν αρνήθηκε να προσφέρει. Μάλιστα, σε μια πρόσφατη συζήτηση αποκάλυψε ότι έχει ελάχιστα πράγματα από την τεράστια μπασκετική του διαδρομή, καθώς τα περισσότερα προσωπικά είδη, που είχε φυλάξει, τα έδωσε για φιλανθρωπικούς σκοπούς. Δεν ήταν δυνατόν, ο Νίκος Γκάλης, να λείψει από το κάλεσμα στη μάχη κατά του κορωνοϊού.

«Αγαπητοί φίλοι, Στα πλαίσια του προγράμματος του Υφυπουργείου Αθλητισμού #ziseathlitika για τον αγώνα κατά του #Covid19, συντάσσομαι και εγώ και προσφέρω μια υπογεγραμμένη ρεπλίκα φανέλα της Εθνικής Ελλάδος από το Eurobasket ’87, μέσα από το #CharityIdols. Σας προσκαλώ να συμμετέχετε στη δημοπρασία αυτή, για να στηρίξουμε όλοι μαζί το Υπουργείο Υγείας, στη μάχη κατά της Πανδημίας. Τα έσοδα της δημοπρασίας θα πάνε εξ’ ολοκλήρου στο Υπουργείο Υγείας. Σας εύχομαι Υγεία, Καλή Ανάσταση και να τελειώνουμε γρήγορα με το #Covid19».

Ο Νίκος Γκάλης δηλώνει και πάλι «παρών». Όπως έκανε και όταν του ζητήθηκε να δημιουργήσει αφιλοκερδώς το βίντεο για την Ομοσπονδία μπάσκετ με αμαξίδιο, το οποίο συνέβαλε τα μέγιστα στο να δυναμώσει το σπορ, στο να ασχοληθεί περισσότερος κόσμος μαζί του. Και το έκανε δίχως δεύτερη σκέψη, όπως κάθε φορά, που του ζητούν να συνδράμει.

Αγαπητοί φίλοι,Στα πλαίσια του προγράμματος του Υφυπουργείου Αθλητισμού #ziseathlitika για τον αγώνα κατά του…

Gepostet von Nick Galis am Montag, 13. April 2020

 

To Top