Γκολίτσης: «Η ομάδα δείχνει χαρακτήρα, θέλουμε την πρόκριση στην επόμενη φάση»

Ο Άρης κέρδισε με 2-3 σετ τον Πιερικό παρότι βρέθηκε να χάνει με 2-0. Ήταν η δεύτερη συνεχόμενη ανατροπή μετά από τον αγώνα με τον Πήγασο Πολίχνης και ο Σπύρος Γκολίτσης στάθηκε στον χαρακτήρα που δείχνει η ομάδα στα δύσκολα.

Ο προπονητής του Άρη δήλωσε: «Έστω και διά πυρός και σιδήρου παίρνουμε τις νίκες που θέλουμε. Ήταν η 3η σερί νίκη μας και τώρα έχουμε δύο ματς στην έδρα μας, με την Ορεστιάδα και τον Αριστοτέλη Σκύδρας. Είναι αλήθεια ότι παίζουμε καλύτερα εντός έδρας. Θέλουμε αυτές τις νίκες για να κάνουμε το καθοριστικό βήμα πρόκρισης στην επόμενη φάση.

Αφήνουμε πίσω μας το ματς με τον Πιερικό και επικεντρωνόμαστε σ’ αυτά τα παιχνίδια. Πάμε βήμα βήμα. Στα δύσκολα η ομάδα δείχνει χαρακτήρα και κερδίζει. Ο Γκόρτσανιουκ δεν προπονήθηκε όλη την εβδομάδα λόγω τραυματισμού και τον προστατέψαμε, όμως έτσι όπως εξελίχθηκε το ματς, επιστρατεύτηκε και μας βοήθησε στην ανατροπή.

Θέλω να πω ένα ευχαριστώ στον κόσμο μας, ο οποίος ήταν και πάλι δίπλα μας. Η συμπαράστασή του ήταν σημαντική για να γυρίσουμε τον αγώνα».

To Top