ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Γκουγκουλιάς: “Γουστάρει Άρη ο Ιντέγε, μπορεί ακόμη περισσότερα γκολ”

Ο Γιώργος Γκουγκουλιάς ήταν αυτός που βράβευσε τον Μπράουν Ιντέγε και μοιράστηκε τα όσα είπαν με τον Νιγηριανό επιθετικό ενώ μίλησε και συνολικά για τον φετινό Άρη.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με Live Streaming και Cash-out (ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)!

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 92.8…

Για τον Ιντέγε: Είναι ένας παίκτης που έχει πάρα πολύ καλά στοιχεία, αλλά του λείπει λίγο περισσότερο το γκολ. Είναι σε έναν Άρη ο οποίος παίζει καλά και δημιουργεί φάσεις. Θα μπορούσε να έχει περισσότερα γκολ, αλλά μην ξεχνάμε ότι βοηθάει και με άλλους τρόπους την ομάδα.

Για το τι είπε στον Ιντέγε: Του είπα ότι εσύ έχεις φοβερά στοιχεία, ότι χρειάζεται μια ομάδα, εγώ είχα απλά το γκολ. Πιστεύω ότι χρειάζεται ν έχει καλύτερη θέση μέσα στην περιοχή. Νομίζω ότι είναι ένας παίκτης που θα έπρεπε να παίρνει καλή θέση όταν η ομάδα είναι στα πλάγια. Ο Άρης είναι μια ομάδα που κάνει πολλές ευκαιρίες, πρώτη φορά μετά τον Όγιος κάνουμε τόσες ευκαιρίες.

Για τον άνθρωπο Μπράουν Ιντέγε: Είναι ένα πολύ καλό και ευχάριστο παιδί, με καλή διάθεση. Σε μια ομάδα χρειάζεται το καλό κλίμα και αυτό νομίζω ότι το βγάζει ο Άρης. Ο πρόεδρος, ο Χαριστέας βοηθάνε αλλά οι πρωταγωνιστές είναι οι ποδοσφαιριστές. Φάνηκε πάντως ότι έχει ανεβασμένη ψυχολογία, έναν σέντερ φορ πάντα τον βοηθάει το να πετυχαίνει γκολ. Επειδή έχω δει πολλές φορές το γκολ αξίζει να πούμε ότι πέρα από την ωραία φάση που βγήκε έκανε πολύ καλή κίνηση και ο Ιντέγε.

Για το τι κάνει την διαφορά στην θέση του σέντερ φορ: Είναι η ψυχολογία. Πρέπει να το περιμένεις και να το πιστεύεις, θα σου δοθεί η ευκαιρία έστω και στο 92′.

Για το αν μίλησαν για τα σενάρια που έχουν ακουστεί περί αποχώρησης του Νιγηριανού: Μου έδειξε ότι τον ενδιαφέρει μόνο ο Άρης. Ότι περνάει πολύ ωραία και το γουστάρει. Δένεσαι με αυτήν την ομάδα. Είναι ένα επάγγελμα, αλλά το περιβάλλον παίζει μεγάλο ρόλο.

Για το ότι ο Άρης παίζει πολύ καλό ποδόσφαιρο: Έτσι ακριβώς. Και δεν το λέμε μόνο οι Αρειαοί, το λένε και άλλοι. Επειδή λόγω καταγωγής πηγαίνω συχνά στην Λάρισα όλοι παραδέχονται τον Άρη και όλοι λένε έχει αδικήσει τον εαυτό του.

Για τον Δεληζήση: Έχει βοηθήσει πάρα πολύ. Δεν φοβάσαι στις κεφαλιές και στα στημένα. Χρειαζόταν ο Δεληζήσης πίσω, έχει δέσει την άμυνα.

Για τον Ροζ:  Μου αρέσει, έχει παίξει όλα τα παιχνίδια, δείχνει ότι έχει δεθεί με την ομάδα, έχει βάλει γκολ και όταν του ζητήθηκε να παίξει δεξί μπακ όχι απλά το δέχθηκε, αλλά παίζει ακόμη καλύτερα.

 

Για το αν ο Άρης μπορεί να αντέξει σε περίπτωση που δεν μπορέσει να κάνει μεταγραφές: Σίγουρα δυσκολεύει η κατάσταση, αλλά η ομάδα έχει ρόστερ, έχει ποδοσφαιριστές και όσο μεγάλο και να είναι το πρωτάθλημα θα μπορέσει να αντέξει και στην συνέχεια.

To Top