ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Γκουγκουλιάς: «Ο Άρης είναι οικογένειά μου και την οικογένεια δεν μπορώ να την προδώσω»

Ο Γιώργος Γκουγκουλιάς μίλησε για την απόφασή του να διαχωρίσει τη θέση του από τη συνεργασία του Λεκάκη με Ζέρβα, τόνισε το ότι δεν θα προδώσει ποτέ τον Άρη, αλλά και για το γεγονός ότι η πολιτική «ποδοσφαιροποιείται».

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 92,8:

Για τη συνάντηση Λεκάκη – Ζέρβα:

«Δεν θα μπορούσα να είμαι εκεί. Το είχα ανακοινώσει και από πριν πως εγώ δηλώνω Άρης και την οικογένειά μου δεν μπορώ να την προδώσω. Ο Άρης είναι η οικογένειά μου.

Το έχει δηλώσει ο κ. Ζέρβας ότι είναι ΠΑΟΚ. Είναι λογικό πως εγώ δεν θα μπορούσα να στηρίξω τον κ. Ζέρβα. Μπορώ να στηρίξω μόνο τον Νίκο Ταχιάο που είναι Αρειανός και έχει δηλώσει πως θα βοηθήσει την ομάδα μας, τον Άρη».

Για αυτούς που δήλωναν Άρης και έμειναν στα λόγια:

«Εννοείται, έμειναν στα λόγια. Είναι λογικό να ψηφίσω τον κ. Ταχιάο και θέλω να πω σε όλους τους Αρειανούς να βοηθήσουν την Κυριακή με τη ψήφο τους, ώστε να «βγάλουμε» τον κ. Ταχιάο».

Για το γεγονός ότι «ποδοσφαιροποιείται» το ποδόσφαιρο:

«Έτσι είναι αλλά δυστυχώς έχουμε μπει σε αυτό το «τρυπάκι». Πολύς κόσμος με σταματάει στο δρόμο και με ρωτάει τι θα κάνω με τον Άρη. Τα μηνύματα είναι πάρα πολλά. Είναι ευκαιρία να δηλώσω τι θα κάνω. Ευχαριστώ που με βγάλατε στον «αέρα». Έχω περάσει από αυτήν την μεγάλη ομάδα της Ελλάδας. Ο κόσμος δείχνει καθημερινά στο δρόμο την αγάπη του. Την προσφορά μου σε αυτήν την ομάδα, την εκτιμάει ο κόσμος, περιμένει κάποια απάντηση και το λέω ανοιχτά, χωρίς να φοβηθώ ότι ψηφίζω Άρη.

Δεν θα ήθελα να μιλήσω για τον κ. Λεκάκη. Ό,τι θέλει να πει, ας το πει ο ίδιος. Με στήριξαν πολλοί Αρειανοί, δεν μπορώ να μη στηρίξω με τη σειρά μου τους Αρειανούς. Δυστυχώς ή ευτυχώς, όταν παίζεις σε μια τέτοια μεγάλη ομάδα, όπως είναι ο Άρης με τόσο κόσμο, σου δίνει χαρά και δεν γίνεται να το ξεχνάς. Εγώ θέλω να πηγαίνω στο Χαριλάου, να μπορώ να κοιτάω τον κόσμο στα μάτια και να κοιμάμαι το βράδυ ήσυχος. Δεν το ανταλλάσσω με τίποτα. Γιατί ήρθε μία πρόταση από τον κ. Ζέρβα αλλά η οικογένειά μου είναι ο Άρης και την οικογένεια δεν την προδίδεις».

Για το γεγονός ότι επιθυμεί δικαιοσύνη προς τον Άρη και όχι χάρες:

«Πάντα το έλεγα. Όποτε χάναμε, έλεγα δεν ήμασταν καλοί και χάσαμε. Αυτό που ζητούσα είναι το 50-50. Πάντα είχαμε κόντρα διαιτησία. Συγκρατιόμουν να μην… μπω στο γήπεδο με μερικές διαιτητικές αποφάσεις. Δεν βγήκα ποτέ να μιλήσω για τη φετινή διαιτησία».

Για το τι θέλει από τον Άρη:

«Νομίζω φέτος έγινε μια πολύ πετυχημένη χρονιά. Αδικήθηκε φέτος σε πολλά αποτελέσματα, έπρεπε να τερματίσει πιο ψηλά. Με τον ΠΑΣ στα Γιάννενα, με τον ΠΑΟΚ στην έδρα του, που ήταν καλύτερος. Να μη ξεχνάμε όμως ότι η ομάδα ήρθε από την Football League και ότι υπάρχουν πολλοί νέοι παίκτες στο ρόστερ. Έπρεπε να εγκλιματιστούν και να προσαρμοστούν. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι. Εύχομαι όπως ήταν επιτυχημένες οι μεταγραφές του χειμώνα, να δούμε και το καλοκαίρι τέτοιες μεταγραφές και να δούμε την ομάδα ακόμα πιο ψηλά.

Ο κόσμος το αξίζει. Όχι μόνο φέτος, όπως στο Καυτατζόγλειο που γέμισε το γήπεδο, αλλά και στα δύσκολα χρόνια. Νομίζω είναι από τους πιο πιστούς φιλάθλους που έχω γνωρίσει κι έχω δει».

To Top