Γκριεζμάν: “Περιμένουμε δύσκολο ματς κόντρα στην Ελλάδα”

Η Γαλλία έχει αρχίσει με άκρως εντυπωσιακό τρόπο την παρουσία της στα προκριματικά του Euro 2024 αφού έχει μόνο νίκες στα τρία πρώτα πρώτα παιχνίδια της και χωρίς να δεχτεί γκολ, με αντιπάλους την Ολλανδία (4-0 εντός), την Ιρλανδία (1-0 εκτός) και το Γιβραλτάρ (3-0 εκτός).

Η μοναδική ομάδα την οποία δεν έχει αντιμετωπίσει ακόμα το σύνολο του Ντεσάμπ στο δρόμο προς τα γήπεδα της Γερμανίας είναι η Εθνική Ελλάδας που μετράει ήδη “2 στα 2″στον όμιλο, με τους Γάλλους να θέλουν τη νίκη για να γίνουν το απόλυτο φαβορί για την πρώτη θέση και να είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι ενόψει αυτής της αναμέτρησης.

Φρόντισε μάλιστα να το καταστήσει σαφές ο Αντουάν Γκριεζμάν που εκπροσώπησε τους παίκτες των “μπλε” στη συνέντευξη Τύπου της Κυριακής (18/06), με τον μεσοεπιθετικό της Ατλέτικο να τονίζει χαρακτηριστικά:

“Θα είναι ένα πολύπλοκο παιχνίδι, κόντρα σε μια επιθετική ομάδα. Θέλουμε τους τρεις βαθμούς για να του αφήσουμε ακόμα πιο πίσω μας.

Περιμένουμε ένα δύσκολο ματς. Πολύς κόσμος θα έρθει στο γήπεδο, οπότε να είναι ωραίο να τους κάνουμε χαρούμενους”.

Όσον αφορά δε στο θέμα της αρχηγίας (σε συνέντευξη που έδωσε, δεν έκρυψε την πικρία του όταν ο Ντεσάμπ έχρισε αρχηγό τον Εμπαπέ και όχι τον ίδιο μετά από την αποχώρηση του Λορίς από το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα), είπε:

“Έχω προχωρήσει, έχω αποδεχτεί ότι ο Κιλιάν είναι πλέον ο πρώτος αρχηγός. Θα κάνω ότι μπορώ για να τον βοηθήσω”.

To Top