ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Γκριν: “100% συγκεντρωμένοι με Άρη, γιατί είναι μαχητικός και θα αντιδράσει”

Ο Έρικ Γκριν αναφέρθηκε στον τρίτο ημιτελικό αγώνα του Ολυμπιακού με τον Άρη στο blog που έχει στον ΕΣΑΚΕ.

Αναλυτικά:

“Συγκεντρωμένοι μόνο στον Άρη

Φίλες μου και φίλοι μου ελπίζω όλοι να είστε καλά. Για εμάς, το υπέροχο ταξίδι στην φετινή Ευρωλίγκα τελείωσε και δυστυχώς η τελευταία γεύση ήταν πικρή. Θεωρώ πως κάναμε μια σπουδαία προσπάθεια φέτος στην Ευρωλίγκα και φτάσαμε να απέχουμε 40 λεπτά από το τρόπαιο. Δυστυχώς, όμως, δεν τα καταφέραμε.

Πλέον, κοιτάζουμε μπροστά που έχουμε τον τελευταίο μεγάλο μας στόχο. Την κατάκτηση του ελληνικού πρωταθλήματος. Για να φτάσουμε, όμως, να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα, θα πρέπει πρώτα να τελειώσουμε τη σειρά με τον Άρη. Και για να είμαστε ειλικρινείς, ξέρουμε πως από εμάς εξαρτάται η έκβαση του. Εάν εμείς παίξουμε όπως θέλουμε και έχουμε σχεδιάσει, τότε θα κάνουμε το 3-0 και θα προκριθούμε στους τελικούς.

Ο Άρης, όμως, είμαι σίγουρος πως όλες αυτές τις ημέρες προετοιμαζόταν για αυτό το ματς και πιστεύω πως θα αντιδράσει σωστά και θα είναι μαχητικός. Γι’ αυτό πρέπει να δείξουμε το μάξιμουμ συγκέντρωσης και να αφήσουμε πίσω μας ό,τι έγινε στο Final Four αντιμετωπίζοντας τους αντιπάλους μας με σεβασμό και σοβαρότητα. Σε διαφορετική περίπτωση θα έχουμε πρόβλημα.

Αυτό λοιπόν που πιστεύω και θεωρώ πως πρέπει να κάνουμε είναι να μην σκεφτόμαστε τους τελικούς με τον Παναθηναϊκό, αλλά ούτε και το τι έγινε στο Final Four. Θα πρέπει να είμαστε 100% συγκεντρωμένοι στον Άρη και μόνο εκεί.

Με εκτίμηση,

Έρικ”

To Top