Γλυκόπικρη αρχή…

Στους δύο πρώτους αγώνες που έδωσε το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε η ομάδα του Άρη κατάφερε να πάρει μία νίκη και να γνωρίσει μία ήττα αποτέλεσμα που την αφήνει μία γλυκόπικρη γεύση αφού θα μπορούσε να είχε κερδίσει αλλά παράλληλα να είχε χάσει και τους 2 αγώνες.

Σάββατο 20 Απριλίου – Άρης vsΜύλωνας: 22-21 

Με το άγχος της πρεμιέρας παρατάχτηκε η ομάδα του Άρη στο γήπεδο για να αντιμετωπίσει το πρώτο αγώνας της χρονιάς την ομάδα του Μύλωνα η οποία φάνηκε σωστά διαβασμένη και προετοιμασμένη για τον αγώνα. Ο αγώνας ήταν αμφίρροπος από την αρχή και μόνο ένα σημείο ήταν που έδειξε χαλάρωση η ομάδα της Θεσσαλονίκης το οποίο εκμεταλεύτηκε στο έπακρο η αντίπαλη ομάδα και πήρε μία διαφορά ασφαλείας την οποία κράτησε μέχρι το τέλος. Ο Άρης που σιγά σιγά έβρισκε το ρυθμό του δε μπόρεσε να κάνει την μεγάλη αντεπίθεση αλλά μίκρυνε τη διαφορά μέχρι που φτάσαμε στο 8o inningκαι να βρίσκεται να χάνει με 1 πόντο. Στην επίθεσή του ο Μύλωνας σκόραρε 2 φορές και έτσι η ψαλίδα άνοιξε στους 3 πόντους και ο Άρης είχε μία τελευταία ευκαιρία να κερδίσει τον αγώνα.
Παίρνοντας 2 πόντους γρήγορα έδειξε ότι θα το παλέψει μέχρι τέλους αλλά η άμυνα του Μύλωνα λειτούργησε και έβγαλε 2 out προσπαθώντας να κάνει ακόμα 1 για να κερδίσει τον αγώνα. Ο Άρης έβαλε ακόμα ένα πόντο και είχε τον αθλητή του Κώστα Χατζημιλιούδη στην 3βάση ένα βήμα πριν την νίκη και στο ρόπαλο τον Reynaldo Cruanas ελπίζοντας στην ανατροπή. Ένα λάθος όμως του pitcher της αντίπαλης ομάδας έδωσε την ευκαιρία στον Κ. Χατζημιλιούδη να σκοράρει και να δώσει τη νίκη στην ομάδα. Ο αγώνας λόγω του μεγάλου σκορ κράτησε λίγο παραπάνω από 4 ώρες και αυτό που έκανε τη διαφορά είναι τα λάθη του Μύλωνα που ήταν 16 σε σχέση με 7 που έκανε ο Άρης.

Κυριακή 21 Απριλίου – Άρης vsΜαρούσι: 13-14 

Από από τον εξοντωτικό αγώνα του Σαββάτου η ομάδα του Άρη έπρεπε να αντιμετωπίσει την κυπελλούχο ομάδα και συνάμα την πιο φορμαρισμένη του 2013. Με τον έμπειρο Srdjan Milosavljevic στη θέση του pitcher παρατάχτηκε ο Άρης ο οποίος έκανε τη ζωή δύσκολη στους παίχτες του Αμαρουσίου με αποτέλεσμα και αυτό το παιχνίδι να πηγαίνει πόντο πόντο. Με ένα ξέσπασμα του Άρη στην επίθεση πήρε βραχεία κεφαλή την οποία μεγάλωνε όσο περνούσε ο αγώνας μέχρι που φτάσαμε στο 12-7 υπέρ του Άρη.
Εκεί κάπου βγήκε η κούραση στους παίχτες της Θεσσαλονίκης και με ένα μεγάλο comeback από το Μαρούσι που ροκάνιζε τη διαφορά και την έφτασε στο -1 με το τελευταίο inning να ξεκινάει 13-12. Στην τελευταία του επίθεση ο Άρης δε μπόρεσε να διευρύνει το σκορ και αυτό που έψαχνε ήταν μία καθαρή άμυνα την οποία όμως δεν κατάφερε να την πραγματοποιήσει με τους αθλητές του Αμαρουσίου να παίρνουν 2 πόντους και να κερδίσουν την νίκη μετά από 3:30 ώρες αγώνα.

Από το Σαββατοκύριακο αυτοί που ξεχώρισαν επιθετικά ήταν οSrdjan Milosavljevic και ο Βασίλης Δαλακούρας που αγωνιζότανε με διάστρεμμα στον αστράγαλο από το τελευταίο παιχνίδι του κυπέλλου και αμυντικά ο Αντώνης Καρούνης και ο Δημήτρης Γαζήςαπό τη θέση του Pitcher στον αγώνα του Σαββάτου και ο Srdjan Milosavljevic πάλι από τη θέση του Pitcher που έβγαλε σχεδόν όλο τον αγώνα της Κυριακής.

Πηγή: arisbaseball.gr

To Top