ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γνωστός ατζέντης παικτών κατεβαίνει στον Δήμο Θεσσαλονίκης

Ο γνωστός μάνατζερ ποδοσφαιριστών Πασχάλης Τουντούρης ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του στον Δήμο Θεσσαλονίκης.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Την πρόθεση του να αναμειχθεί ενεργά με τα κοινά στον Δήμο Θεσσαλονίκης ανακοίνωσε ο Πασχάλης Τουντούρης. Ο γνωστός ατζέντης ποδοσφαιριστών μέσω των social media γνωστοποίησε ότι κατεβαίνει υποψήφιος στον Δήμο Θεσσαλονίκης με τον συνδυασμό του Νίκου Ταχιάου, φιλοδοξώντας να συμβάλλει ενεργά στην βελτίωση της καθημερινότητας και της ποιότητας ζωής της πόλης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Πασχάλη Τουντούρη:

“Γιατί κατεβαίνω υποψήφιος…

Από πολύ νωρίς παράλληλα με τις σπουδές μου ξεκίνησα να εργάζομαι στο χώρο του Αθλητισμού. Έμαθα στην πράξη πως οι πρωταθλητές δημιουργούνται με την σκληρή δουλειά αλλά και από κάτι που έχουν βαθιά μέσα τους – μία επιθυμία, ένα όνειρο, ένα όραμα…

Στα 20 χρόνια που δραστηριοποιούμαι – κυρίως – στο εξωτερικό συνεργάστηκα με αμέτρητους ανθρώπους διαφορετικής κουλτούρας, εθνικότητας, θρησκείας, αξιών, μορφωτικού, κοινωνικού αλλά και οικονομικού επιπέδου. Μέσα από τις επαφές μου σε ένα περιβάλλον με ευρύτερες πολιτισμικές διαφορές κατάφερα να εξελίξω τον τρόπο σκέψης μου, να αποκτήσω σημαντικές γνώσεις, υπευθυνότητα αλλά και μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση.

Αναρωτιέμαι, λοιπόν, τι πάει λάθος στον τόπο μας και γινόμαστε θύματα ενός ανάλγητου κράτους που δεν σέβεται τους πολίτες του;
Πώς είναι δυνατόν μετά από τόσα χρόνια η ατζέντα των προβλημάτων να παραμένει ακριβώς η ίδια;
Πώς η δυναμική μας πόλη που ανέδειξε στο παρελθόν τόσες σπουδαίες προσωπικότητες δεν αξιοποιεί πλέον τη νεολαία της που κατέχει το υψηλότερο ποσοστό ανώτατου μορφωτικού επιπέδου στην Ευρώπη;

Δεν υπήρξα ποτέ απαθής και δεν παρέμεινα ποτέ άπραγος.
Στην πιο παραγωγική μου ηλικία, με κληρονομιά την εμπειρία άλλα και με σπουδαίους συνεργάτες αποφάσισα, παράλληλα με το απαιτητικό μου επάγγελμα να αναλάβω δράση για την πόλη μου. «Υπεύθυνα».

Η απόφαση να συμμετέχω στον συνδυασμό του Νίκου Ταχιάου για τον Δήμο Θεσσαλονίκης εκφράζει την ανάγκη μου να συμβάλλω με όλες μου τις δυνάμεις στη βελτίωση της καθημερινότητας και της ποιότητας ζωής μας. Οι εικόνες μιας βρώμικης, εγκαταλελειμμένης και χωρίς υποδομές πόλης δεν αξίζουν σε κανέναν μας. Δεν αξίζουν στις οικογένειες μας και στα παιδιά μας.

Σε όλη μου τη ζωή έμαθα να αγωνίζομαι κι αυτό ζητώ να κάνουμε και τώρα μαζί. Να κάνουμε τη Θεσσαλονίκη μας την πόλη που μας αξίζει. Σύγχρονη, καθαρή, εξωστρεφή, ανθρώπινη με κοινωνική συνοχή και ανοιχτή στις νέες τεχνολογίες. Με όραμα για τη νεολαία, τον αθλητισμό και τους ανθρώπους με αναπηρία. Γιατί ο πλούτος της πόλης μας είναι οι άνθρωποι που καινοτομούν και αναλαμβάνουν το ρίσκο!

Πασχάλης Τουντούρης”

To Top