ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Γουίβερ: “Ένα καινούριο ταξίδι για μένα” (photos)

Ο Κάιλ Γουίβερ έκανε τις πρώτες δηλώσεις του από το Πράβετς όπου και βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα, τονίζοντας ότι ξεκινάει ένα καινούριο ταξίδι για τον ίδιο.

Ο Γουίβερ όπως ενημέρωσε η ΚΑΕ “έφτασε λίγο πριν τις έντεκα το βράδυ στο Πράβετς της Βουλγαρίας προκειμένου να ενσωματωθεί στην προετοιμασία του Άρη. Μετά από ένα ταξίδι που διήρκεσε 14 ώρες και ξεκίνησε από το Μαϊάμι, ο 31χρονος παίκτης έφτασε στη Σόφια με ενδιάμεσο σταθμό τη Κωνσταντινούπολη. Στο αεροδρόμιο της βουλγαρικής πρωτεύουσας τον περίμενε άνθρωπος της ομάδας μας, ο οποίος τον παρέλαβε και τον οδήγησε στο ξενοδοχείο όπου έχει καταλύσει η αποστολή του Άρη. Εκεί τον περίμενε ο Παναγιώτης Γιαννάκης και οι συνεργάτες του, οι οποίοι τον καλωσόρισαν στην ομάδα μας”.

Αρκέστηκε απλώς να τονίσει πως “είναι ένα καινούργιο ταξίδι για μένα. Νέα ομάδα, διαφορετική χώρα, νέος προπονητής. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Θέλω να έχω μια καλή σεζόν με την ομάδα και να ‘χτίσω’ πάνω σε ό,τι έχω κάνει μέχρι τώρα στην καριέρα μου. Ανυπομονώ να αρχίσω τη δουλειά με τον Άρη”.

To Top