Γρηγορίου: “Έχουμε καλά αποδυτήρια, μας λείπουν μόνο τα αποτελέσματα”

Χωρίς νίκη συνεχίζει η ΑΕΛ -επόμενη αντίπαλος του Άρη – μετά και τη σημερινή ήττα που γνώρισε από τον Αστέρα Τρίπολης, όμως ο Μιχάλης Γρηγορίου τόνισε πως με δουλειά θα έρθουν και τα θετικά αποτελέσματα.

«Έχω την εντύπωση πως ήταν θέμα αποτελεσματικότητας και ηττηθήκαμε. Χάσαμε τις δικές μας ευκαιρίες με τον Παπαδόπουλο να σώζει μια και την Τόρζε να χάνει την άλλη. Είχαμε κάποιες καλές φάσεις και στο δεύτερο ημίχρονο. Αυτοί με τέσσερις ευκαιρίες πέτυχαν τρία γκολ. Δεν θα κριτικάρω καθόλου το τρίτο γκολ που δεχθήκαμε γιατί ήμασταν όλοι μπροστά μήπως καταφέρουμε να ισοφαρίσουμε. Το δεύτερο γκολ που δεχθήκαμε ήρθε από ατομικό λάθος», είπε αρχικά στη NOVA.

Και συνέχισε. «Είναι λογικό να υπάρχει πίεση, έχω ξαναπεί στους παίκτες μου πως οι άνθρωποι που έχουν προσωπικότητα φαίνονται στα δύσκολα. Είναι μία δύσκολη στιγμή αυτή για την ομάδα. Θέλουμε τύχη για να έρθουν τα αποτελέσματα που θέλουμε. Τα πράγματα είναι πολύ καλά στα αποδυτήρια, μόνο τα αποτελέσματα μας λείπουν και με δουλειά και υπομονή θα έρθουν».

To Top