ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Γρόλλιος για την υπόθεση Πετράτου: «Μέσα στο 2021 η οριστική εκδίκαση, ορόσημο στην ΚΑΕ η 15η Ιουνίου»

Ο νομικός σύμβουλος της ΚΑΕ Άρης και του Α.Σ. Άρης, Χρήστος Γρόλλιος αναφέρθηκε στην υπόθεση της νέας αναβολής κατάπτωσης της εγγυητικής επιστολής.

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 101,7:

Για την νομική επιτυχία της ΚΑΕ Άρης στην υπόθεση Πετράτου:

«Εκκρεμεί μία διαδικασία στα πολιτικά δικαστήρια. Περιμένουμε την οριστική εκδίκαση της υπόθεσης, η οποία θα είναι εντός του 2021. Από κει και πέρα, όταν τελεσιδικήσει η εν λόγω απόφαση θα ξέρουμε τι μέλλει γενέσθαι, όσον αφορά τις απαιτήσεις των καλαθοσφαιριστών που εκπροσωπεί ο κ. Πετράτος. Είναι σημαντικό ότι μπορούμε να εκμεταλλευτούμε το ενδιάμεσο χρονικό διάστημα χωρίς να έχουμε να πληρώσουμε οφειλές, με δεδομένο ότι ευελπιστούμε να δικαιωθούμε στα πολιτικά δικαστήρια.

Σε αυτό το πλαίσιο, υποβλήθηκε αίτημα αναβολής της εκδίκασης των αιτήσεων κατάπτωσης της εγγυητικής επιστολής των τεσσάρων αθλητών, μέχρις ότου τελεσιδικήσει η απόφαση. Είναι θετικό για εμάς, διότι είχαμε την αίσθηση πως η ΚΑΕ Άρης καλείται να πληρώσει για κάτι για το οποίο δεν οφείλει πραγματικά. Έχουν εξοφληθεί όλες οι δόσεις, που είχαν συμφωνηθεί με το Άρθρο 99, αναφορικά με τους Αργυρόπουλο, Κουμπούρα, Μπάρλο και Χαραλαμπίδη.

Όσον αφορά την εκδίκαση των αιτήσεων κατάπτωσης της εγγυητικής των Τσαϊρέλη, Βεργίνη, Ζάρα και Πρίφτη, αναβλήθηκε αορίστως, ενώ η ΚΑΕ Άρης θα είναι συνεπής να τακτοποιήσει τις εν λόγω οφειλές».

Για το αν υπάρχει περίπτωση να συμβιβαστεί ο Πετράτος, από το να περιμένει την απόφαση των πολιτικών δικαστηρίων:

«Περιμένουμε την απόφαση των πολιτικών δικαστηρίων, προκειμένου να αποφασιστεί τι ποσό θα πρέπει να πληρώσει η ΚΑΕ Άρης. Μέχρι να ξεκαθαρίσει αυτό, η υπόθεση εκκρεμεί. Θα πρέπει να είμαστε συνεπείς στο χρονοδιάγραμμα που έχει τεθεί, προκειμένου να αποπληρωθούν συνολικά οι οφειλές».

Ενώ πρόσθεσε:

«Χρειάζεται η συσπείρωση των Αρειανών, όσοι μπορούν να συνδράμουν οικονομικά και άλλοι με τις ιδέες τους, ώστε να βρεθεί λύση στο οικονομικό. Η διοίκηση είναι ανοιχτή σε όποιον θέλει να βοηθήσει.

Υπάρχει μία ημερομηνία ορόσημο, η 15η Ιουνίου. Είναι η μέρα που πρέπει να έχουμε φορολογική, ασφαλιστική ενημερότητα. Να έχουμε τακτοποιήσει και τυπικά τις οφειλές της αγωνιστικής περιόδου που μόλις τελείωσε. Από κει και πέρα, να δρομολογηθεί άμεσα η λύση των ban. Χρειάζονται χρήματα».

To Top