“Γόρδιος δεσμός” με την προετοιμασία! Έχουν παραχωρηθεί τα δικαιώματα για δυο χρόνια, όπως με τα τηλεοπτικά!

Πριν μερικές μέρες σας είχαμε αποκαλύψει μια δυσάρεστη πραγματικότητα για τη νέα διοίκηση, σχετικά με την παραχώρηση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων των φιλικών σε συγκεκριμένη εταιρία.

Παραχώρηση που σημαίνει σε απλά ελληνικά ότι τα έσοδα έχουν ήδη προεισπραχθεί και για τα επόμενα δυο χρόνια, ο Άρης δεν θα εισπράξει το παραμικρό έσοδο από την τηλεοπτική κάλυψη όλων των φιλικών αγώνων του.

Τις τελευταίες μέρες και ενώ οι άνθρωποι του Άρη θέλησαν να κάνουν έναν προγραμματισμό για το μέρος όπου θα προετοιμαστεί η ομάδα κι άρχισαν να ξεχωρίζουν κάποιες επιλογές τους, διαπίστωσαν επίσης, ότι ο σύλλογος είναι δεσμευμένος με συμβόλαιο για τα επόμενα δυο χρόνια με συγκεκριμένη εταιρία (η οποία έχει καταβάλλει ήδη συγκεκριμένο ποσό γι αυτό σε προηγούμενες διοικήσεις), η οποία ούτε λίγο, ούτε πολύ, αυτή θα… αποφασίσει σε ποια αθλητικά κέντρα θα στείλει την ομάδα για να προετοιμαστεί!!!

Ένας πραγματικός γόρδιος δεσμός, που καλείται να λύσει η κιτρινόμαυρη διοίκηση, ώστε σύντομα να καταρτιστεί το πρόγραμμα προετοιμασίας…

To Top