ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Δάκρυα, παρατεταμένο χειροκρότημα και κιτρινόμαυρες σημαίες στο τελευταίο αντίο του Αλέξανδρου (video-photo)

«Καλό ταξίδι Αλέξανδρε». Με αυτά τα λόγια συγγενείς, φίλοι και συνεργάτες του Αλέξανδρου Νικολαΐδη αποχαιρέτησαν με δάκρυα στα μάτια και με ένα παρατεταμένο χειροκρότημα τον σπουδαίο μαχητή της ζωής.

Καλυπτόμενος με την ελληνική σημαία ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης έκανε το τελευταίο του ταξίδι, έχοντας στο πλάι του μέχρι την τελευταία στιγμή, την οικογένειά του.

Οι στιγμές που ακολούθησαν μετά τους επικήδειους, στην εξόδιο ακολουθία, ήταν εξαιρετικά συγκινητικές. Εκατοντάδες άτομα κατέκλυσαν τον Ιερό Καθεδρικό Ναό Τιμίου Προδρόμου Νεαπόλεως Θεσσαλονίκης ξέσπασαν σε χειροκροτήματα, λέγοντας το τελευταίο αντίο στον Αλέξανδρο Νικολαΐδη.

Νωρίτερα ο Αλέξης Τσίπρας με μια προσωπική κατάθεση ψυχής, αποχαιρέτισε τον στενό του συνεργάτη και τον ευχαρίστησε για τα όσα τους δίδαξε.

Η Βούλα Πατουλίδου σε κλίμα συγκίνησης υπογράμμισε από την πλευρά της ότι «τελικά, από το “σήκω παλικάρι μου, μάνα το σπάσα” φτάσαμε στο “μάνα το σκάσα”. Και τελικά, το έσκασε με τέτοιο τρόπο, φωνάζοντας ότι αξίες υπάρχουν μέσα μας και τις κουβαλάμε».

Το παρών στην κηδεία έδωσαν μεταξύ άλλων Ολυμπιονίκες, συναθλητές, τοπικοί φορείς, φίλοι και συνεργάτες του Αλέξανδρου Νικολαΐδη.

Το ύστατο χαίρε στον Αλέξανδρο Νικολαϊδη, από τους φίλους του Άρη οι οποίοι κρέμασαν μάλιστα και μια μεγάλη σημαία έξω από τα κοιμητήρια, ως φόρο τιμής στον σπουδαίο Ολυμπιονίκη και συνοπαδό τους.

Δείτε εδώ εικόνες και βίντεο από το thessatoday.gr

To Top