Δέλλας: «Η μόνη λύση είναι η δουλειά – Έχει ποιότητα και εμπειρία ο ΟΦΗ»

Τις πρώτες του δηλώσεις ως προπονητής του ΟΦΗ έκανε στους εκπροσώπους του Τύπου ο Τραϊανός Δέλλας το πρωί στο ΒΑΚ. Πριν από την πρώτη του προπόνηση, επισήμανε ότι απαιτείται δουλειά και πως είναι και θέμα αυτοπεποίθησης, καθώς το ρόστερ διαθέτει ποιότητα και εμπειρία.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Δέλλα:

Για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας: «Οι σκέψεις είναι θετικές. Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι σε αυτή την ιστορική ομάδα. Είναι περίοδος περίεργη, όμως αυτό  νομίζω έχει να κάνει με την δική μας δουλειά Πιστεύω στην δυναμική της ομάδας με τον κόσμο δίπλα της. Πολλή δουλειά, λίγα λόγια και να καταφέρουμε αυτό που μπορεί να κάνει η ομάδα».
Για το αν είναι ψυχολογικό το θέμα: «Ναι κάθε αλλαγή προπονητή βοηθάει να αλλάξει η ψυχολογία αλλά ίσως δεν φτάνει αυτό. Πρέπει να δουλέψουμε πράγματα χωρίς εξτριμ αλλαγές γιατί είναι επικίνδυνο, κάθε λεπτό που περνάει είναι σημαντικό για εμένα και την ομάδα, ώστε να αλλάξει το κλίμα και να είμαστε όσο πιο έτοιμοι γίνεται.

Για το τι έχει να αντιμετωπίσει: «Η ομάδα διαθέτει ποιότητα. Νομίζω ένα βασικό στοιχείο είναι η ψυχολογία και η αυτοπεποίθηση. Θα εστιάσουμε σε αυτό για να κερδίσουμε την αυτοπεποίθηση μέσα από τη δουλειά μας θεωρώ θα φανεί πάλι η ποιότητα που διαθέτει η ομάδα».

ο μήνυμα στον κόσμο: «Η συγκυρία είναι ιδανικότερη, θέλουμε τον κόσμο, η ατμόσφαιρα είναι φανταστική είναι πάντα δίπλα στην ομάδα. Ο κρητικός λαός είναι περήφανος μέσα από την δουλειά μας να τους ξανά κάνουμε χαρούμενος και περήφανους».

Για το σημείο κλειδί για να μείνει ο ΟΦΗ στην κατηγορία: «Δεν σκέφτομαι καν την διαδικασία. Περισσότερο είναι ψυχολογικό, βέβαια θα δούμε τεχνικά και τακτικά θέματα, όμως αυτά θα τα δούμε μέρα με την ημέρα. Θέλω να γνωρίσω τα παιδιά να με γνωρίσουν και κάθε μέρα τα πράγματα θα γίνονται καλύτερα»

Για το τι πρέπει να αξιοποιηθεί: «Η χαμένη αυτοπεποίθηση. Οι παίκτες αισθάνονται πίεση, υπάρχει φόβος, μέσα από την προπόνηση θα το επαναφέρουμε».

Πώς αλλάζει η ψυχολογία ενός παίκτη: «Η μόνη λύση είναι η δουλειά, η συγκέντρωση, γιατί δεν έχουμε χρόνο είναι το μεγάλο πρόβλημα. Έχει ποιότητα και εμπειρία η ομάδα και γρήγορα θα βγάλουν τα πράγματα που θέλουμε. Είμαστε μακριά για αυτά, κάθε λεπτό είναι σημαντικό το πρωτεύον είναι να γνωριστούμε με τους παίκτες, να γνωρίσουν οι παίκτες τι ζητάω και ο χρόνος θα δουλεύει υπέρ μας».

To Top