ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Δέλλας: «Στον Άρη γεννήθηκα… Όλοι στο Βικελίδης για τον Αρτούρ»

Για το φιλικό παιχνίδι που θα γίνει την Τετάρτη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» ανάμεσα στην Εθνική ομάδα του 2004 και τους βετεράνους του Άρη με σκοπό την οικονομική βοήθεια στον «μαχητή» της ζωής Αρτούρ Λεκμπέλο, μίλησε μεταξύ άλλων ο Τραϊανός Δέλλας.

Τα όσα είπε στον Arena fm:

Θα βρίσκεσαι του χρόνου σε ομάδα της Σούπερ Λιγκ; «Περιμένουμε…».

Θα αναλάμβανες τον Άρη; «Υπάρχει προπονητής εκεί, υπάρχει ομάδα, δεν μπορώ να πω κάτι. Στον Άρη γεννήθηκα στην ΑΕΚ μεγάλωσα. Η  Β’ Εθνική είναι πολύ δύσκολη κατηγορία, όσο πιο μεγάλο… καράβι είσαι , τόσο πιο δύσκολα είναι».

Για το φιλικό παιχνίδι για τον Αρτούρ Λεγκμπέλο: «Εγώ με τον Αρτούρ έχω υπάρξει συμπαίκτης αλλά και φίλος . Από τα πρώτα ποδοσφαιρικά βήματα  ήμασταν μαζί στον Άρη και αυτό που μετράει για μένα, είναι ότι είναι καταπληκτικό παιδί. Όταν ενημερώθηκα από τον Γιάννη τον Βένο για το πρόβλημα που υπάρχει με τον Αρτούρ αμέσως ενεργοποιήθηκα. Για αυτό το σκοπό και με τα άλλα παιδιά θα βρεθούμε την Τετάρτη εκεί να βοηθήσουμε σε αυτή την προσπάθεια ώστε να μαζευτούν κάποια χρήματα . Όλοι πρέπει να είμαστε δίπλα στον Αρτούρ και θέλω να κάνω έκκληση σε όλο τον κόσμο , ανεξαρτήτου χρώματος, να βρεθεί στο γήπεδο και να βοηθήσουμε όλοι όσο μπορούμε.

Εγώ δεν ξέρω αν θα παίξω γιατί έχω ένα πρόβλημα στο πόδι, θα φέρω μαζί μου μια δικιά μου φανέλα από την Ρόμα η οποία θα βγει σε δημοπρασία για καλό σκοπό.

Εγώ δεν έρχομαι σαν μεγάλος ποδοσφαιριστής , έρχομαι σαν άνθρωπος για να τιμήσω ένα φίλο. Στην ζωή ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να σου συμβεί, οπότε πρέπει να είμαστε κοντά ο ένας με τον άλλον και να βοηθάμε σε ότι χρειαστεί».

To Top