ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Δέσμευση Καρυπίδη: “Μονόδρομος η λύση του ban, θέμα χρόνου να γίνει”

“Με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο θα λύσουμε το ban”, δεσμεύτηκε ο Θόδωρος Καρυπίδης στους συνεργάτες του και ήδη έχουν ξεκινήσει τις επαφές για εξωδικαστικό συμβιβασμό με τους “τέσσερις” που προκάλεσαν το ban από την FIFA.

Προκρίνεται αυτή τη στιγμή ως η μοναδική λύση, καθώς εξέλιξη από πλευράς κυβέρνησης-FIFA δεν έχει… φανεί ακόμη στο θέμα του μνημονίου. Εξελίξεις που άπαντες περίμεναν μέσα Ιουνίου…

Είναι χρήματα που ηθικά και βάσει των νόμων του ελληνικού κράτους, δεν πρέπει να πληρώσει η νέα ΠΑΕ Άρης, αλλά πλέον σκέφτεται σοβαρά να το κάνει, κλείνοντας εξωδικαστικά τις υποθέσεις, με τον απαιτούμενο συμβιβασμό καταβολής του 30% των χρημάτων βάσει των όσων ορίζει η FIFA.

Σε αυτήν την περίπτωση, ο Άρης θα πετύχει την απαλλαγή από τo ban άμεσα, ενώ σε αυτήν την εξέλιξη θα συμπαρασύρει θετικά και τις υποθέσεις Ντουρμισάι-Ίμπε για τις οποίες έχει προσφύγει στο CAS.

Με αυτόν τον τρόπο, οι κιτρινόμαυροι έχοντας καταφέρει να απαλλαγούν από το ban, θα μπορέσουν να κάνουν μεταγραφές και να προχωρήσουν τον προγραμματισμό της επόμενης σεζόν.

Υπάρχουν πληροφορίες πως ήδη έχουν γίνει ορισμένες πρώτες επαφές, με τους συγκεκριμένους παίκτες, ενώ το νομικό τμήμα της ΠΑΕ ελέγχει κάθε δικλίδα ασφαλείας, προκειμένου να μην υπάρχει κανένα πρόβλημα στη συνέχεια.

Με απλά λόγια, η λύση του ban δεν θα σημαίνει αποδοχή των χρεών της παλιάς ΠΑΕ, μια και το θέμα θα αποσυρθεί με εξωδικαστικό συμβιβασμό.

Ο Θόδωρος Καρυπίδης θα κληθεί να βάλει το χέρι στην τσέπη, καταβάλλοντας, ένα μεγάλο ποσό, το οποίο ξεκάθαρα δεν βαρύνει τις δικές του υποχρεώσεις, αλλά μοιάζει πλέον ως η μοναδική λύση για την ΠΑΕ.

To Top