Δήλωσαν ευχαριστημένοι Τσίτσιπας, Σάκκαρη μετά τον αποκλεισμό τους (video)

Η Μαρία Σάκκαρη και ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν τα κατάφεραν στα προημιτελικά του μεικτού των Ολυμπιακών Αγώνων, γνωρίζοντας τον αποκλεισμό με 2-1 σετ από τους Αυστραλούς Μπάρτι και Πιρς.

Ετσι, οι δύο Έλληνες τενίστες ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους στους Ολυμπιακούς του Τόκιο μετά και τους αποκλεισμούς τους στο μονό.

Με δηλώσεις τους στην κάμερα της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, Σάκκαρη και Τσιτσιπάς αναφέρθηκαν στην εμπειρία των Αγώνων, με την Ελληνίδα τενίστρια μάλιστα να ανυπομονεί για την επόμενη διοργάνωση, εκεί όπου θεωρεί πως θα εμφανιστούν ακόμα καλύτεροι και θα διεκδικήσουν ένα μετάλλιο.

«Ήταν μια πολύ ιδιαίτερη και ξεχωριστή εμπειρία. Χαίρομαι που οι επόμενοι Ολυμπιακοί Αγώνες είναι σε τρία και όχι σε τέσσερα χρόνια. Αυτό με κάνει να ανυπομονώ για αυτή τη διοργάνωση. Πιστεύω ότι θα είμαστε δυο καλύτεροι παίκτες και θα τα πάμε ακόμα καλύτερα. Ήταν πικρή η γεύση, αλλά πρέπει να το αφήσουμε πίσω μας και να συνεχίσουμε γιατί έχουμε πολύ δρόμο ακόμα», ανέφερε χαρακτηριστικά η Σάκκαρη.

Με τη σειρά του ο Στέφανος Τσιτσιπάς τόνισε πως: «Είχαμε συνολικά και οι δυο μας πέντε νίκες, οπότε πρέπει να κρατήσουμε τα καλύτερα από αυτούς αγώνες που κάναμε. Είναι σημαντικό, όχι μόνο για μας μόνο αλλά και για το τένις στην Ελλάδα το ότι βρεθήκαμε αυτή την εβδομάδα εδώ. Είχαμε την ευκαιρία να βιώσουμε κάτι πολύ ξεχωριστό. Είμαι χαρούμενος για τις προσπάθειές μας και θέλω να πω ήταν μια σκέτη απόλαυση».

To Top