Δίωξη κατά Κούγια και Παπαϊωάννου από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα

Δίωξη εναντίον του Αλέξη Κούγια και του Πανουργιά Παπαϊωάννου, άσκησε ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας για «δυσμενείς δηλώσεις και δυσφήμιση ποδοσφαιρικών αρχών».

Ο ιδιοκτήτης της ΑΕΛ μάλιστα είναι υπότροπος και κινδυνεύει τόσο με απαγόρευση συμμετοχής σ’ οποιαδήποτε δραστηριότητα που σχετίζεται με το ποδόσφαιρο τουλάχιστον τριών (3) μηνών και στις επιβαρυντικές περιπτώσεις τουλάχιστον έξι (6) μηνών, όπως αναφέρουν τα άρθρα 20Α παρ.1, 2, 3γ, δ, 25 παρ. 1, καθώς και με χρηματικό πρόστιμο μεγαλύτερο από 100.000 ευρώ.

Σε καλύτερη μοίρα βρίσκεται ο ισχυρός άνδρας της Λαμίας, που είναι η πρώτη φορά στην οποία του ασκείτε δίωξη και κινδυνεύει απλά με πρόστιμο.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΕΠΟ: «Από τον αναπληρωτή υπεύθυνο άσκησης δίωξης ποδοσφαιρικών αδικημάτων, ασκήθηκαν οι εξής πειθαρχικές διώξεις.

Σε βάρος του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Λαμία ΠΑΝΟΥΡΓΙΑ ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ για πράξεις που προβλέπονται και τιμωρούνται από τις διατάξεις των άρθρων 20Α παρ.1, 2, 3α, 25 παρ. 1 Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ.

Σε βάρος του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Λάρισα Α.ΚΟΥΓΙΑ για πράξεις που προβλέπονται και τιμωρούνται από τις διατάξεις των άρθρων 20Α παρ.1, 2 και 3γ, δ, 25 παρ. 1 Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ».

To Top