ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Δεληζήσης: “Σπουδαίος παίκτης ο Μήτρογλου, θα δώσει άλλη ποιότητα στην ομάδα μας”

Ο αρχηγός του Άρη, Γιώργος Δεληζήσης, μίλησε για την νίκη της ομάδας του επί του Απόλλωνα, αλλά και την μεταγραφή του Κώστα Μήτρογλου.

Αναλυτικά:

“Παρουσιαστήκαμε αρκετά διαβασμένοι στο παιχνίδι μας. Απειληθήκαμε σε μια φάση σε ολόκληρο τον αγώνα. Η νίκη μας είναι δίκαιη. Θα μπορούσαμε να έχουμε μεγαλύτερο σκορ και να καθαρίσουμε πιο νωρίς το παιχνίδι. Νομίζω πως ήμασταν αρκετά συμπαγείς. Κερδίσαμε τις περισσότερες μονομαχίες. Μας δίνει ανάσα και αυτοπεποίθηση για την συνέχεια.”

Για καλή αμυντική λειτουργεία και την επιθετική “αναποτελεσματικότητα”: “Το καλό είναι ότι κάνουμε ευκαιρίες σαν ομάδα, δημιουργούμε φάσεις και θα έρθει το γκολ. Πίσω είμαστε συμπαγείς, όποιος και να παίζει. Άμυνα κάνουν και οι έντεκα παίκτες. Νομίζω ότι είμαστε σε αρκετά καλό δρόμο. Πάμε για το επόμενο παιχνίδι.”

Για το αν το γκολ θα έρθει μαζί με τον Κώστα Μήτρογλου: “Μακάρι. Είναι ένας σπουδαίος παίκτης. Το λέει και η πορεία του όλα αυτά τα χρόνια. Να έρθει να μας βοηθήσει, έχουμε πολλά παιχνίδια. Θα δώσει άλλη ποιότητα στην ομάδα μας.”

To Top