“Δεν ανησυχούμε για Κατίδη” λένε στην ΑΕΚ, επιστρατεύοντας τον Γρηγορίου

Στη βάση του επέστρεψε ο Γιώργος Κατίδης. Μετά από αρκετές ημέρες παραμονής στην Ιταλία, όπου βρέθηκε κοντά στη σύντροφό του, ο νεαρός μεσοεπιθετικός προσγειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στην Αθήνα και το μεσημέρι της Πέμπτης (15:00) θα απολογηθεί αυτοπροσώπως στην Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ για τον φασιστικό χαιρετισμό του στον αγώνα της ΑΕΚ με τη Βέροια. 

Ο 20χρονος που έχει τιμωρηθεί με διακοπή συμβολαίου ως το τέλος της σεζόν από την ΑΕΚ, εδώ και μέρες βρισκόταν σε ανοικτή γραμμή με το νομικό εκπρόσωπο της ΠΑΕ, Χάρη Γρηγορίου, προκειμένου να χαράξουν την υπερασπιστική γραμμή. Ο παίκτης αναμένεται να υποστηρίξει λίγο-πολύ όσα είχε πει και μετά τον αγώνα, αποδίδοντας την κίνησή του σε άγνοια και ξεκαθαρίζοντας πως δεν επρόκειτο για κίνηση με ιδεολογικό υπόβαθρο ή πολιτικές προεκτάσεις.

Η τιμωρία του, ωστόσο, θεωρείται δεδομένη, αφού βάσει του κώδικα απειλείται με αποκλεισμό τουλάχιστον πέντε αγωνιστικών.

Την ίδια ώρα θα απολογηθεί και η ΠΑΕ ΑΕΚ, που θεωρητικά αντιμετωπίζει κίνδυνο προστίμου ή ακόμη και να χάσει το παιχνίδι στα χαρτιά. Ωστόσο οι άνθρωποι της ομάδας έπειτα από επαφές που είχαν με νομικούς είναι βέβαιοι πως “δεν τίθεται ζήτημα τιμωρίας της ομάδας και δεν ανησυχούμε…” .

To Top