ΜΠΑΣΚΕΤ

Δεν πλήρωσε σήμερα ο Γουλιέλμος, ο χρόνος πιέζει ασφυκτικά…

Ο Δημήτρης Γουλιέλμος μετέθεσε για αύριο την άφιξή του στη Θεσσαλονίκη, αλλά δυστυχώς για τον Άρη μετατέθηκαν και οι πληρωμές που πρέπει να γίνουν και αυτό πλέον είναι ιδιαίτερα ανησυχητικό, γιατί πολύ απλά ο χρόνος πιέζει ασφυκτικά ως προς τις αλλαγές που πρέπει να γίνουν στο ρόστερ ενόψει Περιστερίου.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με Live Streaming και Cash-out (ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)!

Ο ιδιοκτήτης του Άρη δεν έκανε τις πληρωμές που απαιτούνται ώστε η ομάδα να μπορέσει να αποκτήσει δικαίωμα μεταγραφών. Πέρασαν δύο μέρες και επί της ουσίας κάτι δεν έχει αλλάξει, αν και ο Τορλίν Φιτζπάτρικ ήδη ξεκίνησε το ταξίδι του από την Γαλλία με προορισμό αρχικά την Αθήνα και μετά τη Θεσσαλονίκη.

Βέβαια και ο Φιτζπάτρικ να έρθει και ο γκαρντ με τον οποίο υπάρχουν τελικές συζητήσεις να συμφωνήσει, αν δεν γίνουν οι πληρωμές σε εφορία και Κάιλ Γουίβερ (συνολικά 36.000 ευρώ), τότε κανείς δεν θα έχει δικαίωμα να αγωνιστεί.

Κι αν το θέμα της εφορίας μπορεί να λυθεί και αύριο, διότι αυτόματα αποκτάται η φορολογική ενημερότητα με την καταβολή των χρημάτων, για την άρση του ban του Γουίβερ τα πράγματα δεν είναι τόσο άμεσα, διότι μεσολαβεί η αλληλογραφία και με την πλευρά του παίκτη και με τη FIBA, όπως επίσης πρέπει να ζητηθούν τα λέτερ οφ κλίαρενς των παικτών που θα αποκτηθούν.

To Top