Δεύτερη συνάντηση Αρβανίτη – Βεργίνη για τα οφειλόμενα

Με τον Δημήτρη Βεργίνη συναντήθηκε σήμερα ο Λευτέρης Αρβανίτης στα γραφεία της ΚΑΕ στο Αλεξάνδρειο. Το ραντεβού έγινε σε καλό κλίμα και συζητήθηκε η οφειλή που υπάρχει προς τον 25χρονο παίκτη για τα δυο τελευταία χρόνια που αγωνίζεται στον Άρη.

Ήταν η δεύτερη επαφή που έγινε με την πλευρά του Θεσσαλονικιού γκαρντ καθώς έχει προηγηθεί πριν από μερικές μέρες η συνάντηση του προέδρου της κιτρινόμαυρης ΚΑΕ με τους εκπροσώπους του που είχε ενημερωτικό χαρακτήρα.

Η πρόταση της διοίκησης σε όλους τους παίκτες που έχουν λαμβάνειν, περιλαμβάνει «κούρεμα» των οφειλομένων της τάξης του 50% και αποπληρωμή του υπολοίπου ποσού σε βάθος χρόνου. Οι ατζέντηδες του Βεργίνη είχαν απορρίψει αυτή την πρόταση αλλά θα ξεκινήσει ένας νέος κύκλος διαπραγματεύσεων προκειμένου να βρεθεί η χρυσή τομή.

Αυτό θα συμβεί λογικά όταν θα γίνουν τα ραντεβού του Λευτέρη Αρβανίτη με τη ΓΕΝΕΣΙΣ και τη ΣΑΡΙΣΑ και αφού συγκεντρωθεί ένα σημαντικό ποσό (τουλάχιστον 100.000 ευρώ) ώστε να έχει ένα διαπραγματευτικό ατού στα χέρια της η διοίκηση στην προσπάθεια της να πετύχει διακανονισμούς.

 

To Top