Διέψευσε η ΑΕΛ για Γιουνές

Με ανακοίνωσή της η ΑΕΛ διέψευσε τα περί συμφωνίας με τον Χαμζά Γιουνές, τονίζοντας ωστόσο πως ο παίκτης προτάθηκε στην ομάδα.

Πίσω όσον αφορά την περίπτωση του Χαμζά Γιουνές έκανε η ΑΕΛ. Ο Τυνήσιος προτάθηκε στους… βυσσινί και όλα έδειχναν πως θα συνέχιζε την καριέρα του στο Αλκαζάρ.

Ωστόσο με ανακοίνωσή της η ΑΕΛ διέψευσε την περίπτωση αυτή αναφέροντας τα εξής: «Η ΠΑΕ διαψεύδει το δημοσιοποιηθέν ενδιαφέρον της για τον πρώην ποδοσφαιριστή της Ξάνθης και του Άρη Hamza Younes.

Ο παίκτης προτάθηκε στην ΑΕΛ, όμως η ηλικία του (ήδη διάγει το 34ο έτος της ηλικία του), το γεγονός ότι την τελευταία σεζόν αγωνίστηκε σε μία μέτρια ομάδα Β’ Εθνικής της Ρουμανίας, όπου το επίπεδο είναι ιδιαίτερα χαμηλό, αλλά και η μακροχρόνια αποχή του από αγώνες λόγω κορονοϊού, δεν μας επέτρεψαν να πραγματοποιήσουμε αυτή τη μεταγραφή.

Προβληματιστήκαμε λόγω του τραυματισμού του Ντρουρμισάι, αλλά προτιμήσαμε όπως συνέβη και με τους τραυματισμούς των στόπερ μας Ζίζιτς και Μιχαήλ να δώσουμε χρόνο συμμετοχής στους νεαρούς παίκτες μας, στην αξία των οποίων πιστεύουμε πολύ».

To Top