Διαζύγιο Τόρζε με ΑΕΛ, παρελθόν ο Μπιανκόνι από Λαμία

Η ΑΕΛ ανακοίνωσε τη λύση του συμβολαίου κοινή συναινέσει με τον Γκάμπριελ Τόρζε, ο οποίος είχε αποκτηθεί την χειμερινή μεταγραφική περίοδο του 2020.

Μετά τη λύση της συνεργασίας με τον Αλί Γκαζάλ, ακόμη ένας παίκτης της ΑΕΛ αποτελεί παρελθόν από τους βυσσινί. Η ΑΕΛ ανακοίνωσε την κοινή συναινέσει λύση του συμβολαίου με τον Γκάμπριελ Τόρζε. Ο 31χρονος δεξιός εξτρέμ είχε αποκτηθεί την χειμερινή μεταγραφική περίοδο του 2020.

Την φετινή σεζόν είχε αγωνιστεί σε επτά παιχνίδια με τη φανέλα της ΑΕΛ στην Super League Interwetten μοιράζοντας δύο ασίστ. Οι βυσσινί ευχήθηκαν στον Τόρζε καλή συνέχεια στην καριέρα του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΛ:

“Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση του συμβολαίου με τον Andrei Gabriel Torje, τον οποίο ευχαριστούμε για την συνεργασία και του ευχόμαστε να έχει υγεία και καλή συνέχεια στην καριέρα του”.

Παρελθόν αποτελεί για τη Λαμία ο Μιγκέλ Μπιανκόνι. Ο Βραζιλιάνος φορ είχε ανακοινωθεί στις 10 Ιανουαρίου 2020 από την ομάδα της Φθιώτιδας και πριν κλείσει χρόνο την αποχαιρετά με 17 συμμετοχές και πέντε γκολ.

“Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της, με τον 28χρονο Βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή, Miguel Bianconi.

Τον ευχαριστούμε για την μέχρι τώρα προσφορά του στην ομάδα μας και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του”.

To Top