Διαιτησία: Εκτός πινάκων Καραντώνης,Τζοβάρας και Αγγελάκης – Ποιοι είναι οι νέοι πίνακες

Λευκός καπνός για τους διαιτητές της νέας σεζόν! Από την Kεντρική Eπιτροπή Διαιτησίας ανακοινώθηκαν το απόγευμα της Πέμπτης (20/07) οι διαιτητές, οι βοηθοί διαιτητές και οι παρατηρητές διαιτησίας της αγωνιστικής περιόδου 2023-24. Σε ό,τι έχει να κάνει με τη Σούπερ Λίγκα, τρεις ρέφερι σε σχέση με την περσινή σεζόν έμειναν εκτός, ενώ ανέβηκαν πέντε, οι τρεις νέοι!

Πιο συγκεκριμένα, ο νέος πίνακας της πρώτης κατηγορίας θα έχει 27 διαιτητέςΚατσικογιάννης, Βάτσιος, Ανδριανός, Τσιάρας, Πουλικίδης είναι τα νέα ονόματα στον πίνακα, με τους δύο πρώτους να επιστρέφουνΑνδριανός, Τσιάρας και Πουλικίδης θα πάρουν το βάπτισμα του πυρός. Εκτός πινάκων, δε, έμειναν οι Αγγελάκης, Καραντώνης και Τζοβάρας.

Στον πίνακα διατηρήθηκαν οι διεθνείς Σιδηρόπουλος, Παπαπέτρου (αμφότεροι ελίτ μετά την άνοδο του Παπαπέτρου πριν από λίγο καιρό), Παπαδόπουλος, Μανούχος, Φωτιάς, Κουμπαράκης, Διαμαντόπουλος και οι Ευαγγέλου, Γκάμαρης, Βεργέτης, Τσέτσιλας, Γκορτσίλας, Κατοίκος, Περράκης, Ματσούκας, Πολυχρόνης, Τσιμεντερίδης, Τσακαλίδης, Μαλούτας, Ζαμπαλάς, Τζήλος, Τσαγκαράκης.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τους παρατηρητές, Θάνος, Στυλιαράς, Μπριάκος, Καλογερόπουλος, Κιοτζένης, είναι οι πέντε νέοι στον πίνακα, με τους Ταπατζά, Τάπρατζη, Δάλλα, Ιωσηφόγλου, Βασάρα να μένουν εκτός.

Στους βοηθούς, τέλος, ανέβηκαν οι Τσολακίδης, Οικονόμου, Λιόντος, Αρμακόλας, Ψύλλος, Ντάβελας, Τοροσιάδης, Δέλλιος, Κομισοπούλου και έμειναν εκτός οι Καλαμπόκης, Βασιλόπουλος, Θανασιάς, Μαυρουδής, Σακκάς, Φράγιος, Παγουρτζής.

Διαιτησία: Ο πίνακας για τη νέα σεζόν στη Σούπερ Λίγκα

Διαιτησία: Ο πίνακας για τη νέα σεζόν στη Σούπερ Λίγκα

Δείτε ΕΔΩ τους σχετικούς πίνακες αξιωματούχων διαιτησίας 2023-2024.

To Top