Διακοφώτης: «Δεν άκουσα να καλούν τον Άρη για τα μετάλλια»

O πρόεδρος της ΕΠΣ Δωδεκανήσου και μέλος της εκτελεστικής επιτροπής της ΕΠΟ, Παναγιώτης Διακοφώτης, μίλησε για όσα έλαβαν χώρα στον τελικό Κυπέλλου.

Όπως είπε μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό για τη διαιτησία:

«Αυτό θα την κρίνουν οι αρμόδιοι. Προσωπικά πιστεύω ότι είχε λάθη. Ίσως δεν μπορούσε να εκτιμήσει ότι είμαστε μεσογειακός λαός και δεν είμαστε στο επίπεδο που σφυρίζει αυτή. Το λάθος κατά την δική μου εκτίμηση ήταν η δεύτερη κάρτα στον Νταρίντα».

Για το σκηνικό που προέκυψε με την παραλαβή των μεταλλίων: «Για την Φραπάρ δεν μπορώ να σας απαντήσω, πήγε στα αποδυτήρια. Εγώ προσωπικά δεν άκουσα να καλούνε το σωματείο του Άρη να παραλάβει τα μετάλλια. Αντιθέτως, του Παναθηναϊκού τους άκουσα να τους καλούνε από τα μεγάφωνα. Μετά την απονομή εγώ αποχώρησα, οπότε αν πήγε ο Άρης μετά ή όχι δεν ξέρω. Εγώ δεν άκουσα να καλούνε τον Άρη από τα μεγάφωνα. Βέβαια δεν ξέρω αν πληροφορήθηκε η ΕΠΟ από κάποιον από πλευράς ΠΑΕ Άρη ότι δεν θα παραλάβουν τα μετάλλια, αυτό δεν το γνωρίζω. Μετά άκουσα στο ραδιόφωνα ότι ο Άρης δεν ενημερώθηκε και τα έλαβε μετά στα αποδυτήρια. Η ποινή για την μη παραλαβή είναι 2 αγωνιστικές σε κάθε ποδοσφαιριστή και πρόστιμο στη ΠΑΕ.

Φαντάζομαι ότι όλα αυτά θα έχουν γραφτεί σε μια έκθεση που θα παραδοθεί σήμερα στην ομοσπονδία. Ήταν 4 ή 5 παρατηρητές εκεί».

Για την απομάκρυνση ορισμένων οπαδών του Άρη που είχαν εισέλθει στο γήπεδο: «Αριστερά από τα επίσημα υπήρχαν κάποιοι οπαδοί του Άρη, όπως και του Παναθηναϊκού από την άλλη μεριά. Κάποια στιγμή έγινε ένας έλεγχος από την αστυνομία και απομακρύνθηκαν 20 άτομα γιατί δεν είχαν διαπιστεύσεις. Όσοι εισήλθαν μέσα στο γήπεδο περάσαν από διπλό έλεγχο. Και εγώ προσωπικά ελέγχθηκα πριν το παρκινγκ αλλά και στην είσοδο το γηπέδου. Κάπου βρήκαν κάποια διαπίστευση αυτοί, γιατί γινόταν και έλεγχος με την ταυτότητα. Αυτό όμως είναι θέμα της αστυνομίας».

To Top