ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Διαφορετική η υπόθεση Ντουρμισάι, σε στάση αναμονής η ΠΑΕ Άρης

Ο Άρης δικαιώθηκε χθες από το CAS για την υπόθεση του Ίμπε και ανοίγει ο δρόμος και για δικαίωση και στην αντίστοιχη υπόθεση του Οριόλ!

Όπως διαβάσατε και χθες (ΕΔΩ) το Ανώτατο Αθλητικό Δικαστήριο αποφάσισε πως η ΠΑΕ Άρης δεν χρωστάει τίποτα στον Ίμπε, ενώ εκκρεμεί και η υπόθεση του Οριόλ, που ακολούθησε κι εκδικάστηκε στις 13 Ιανουαρίου.

Ο Οριόλ ζητάει από την νυν ΠΑΕ Άρης, 750.000 ευρώ, καθώς FIFA επιδίκασε τα συγκεκριμένα χρήματα στον παίκτη, σε μια… παράλογη λογική, καθώς δεν ήταν καν δεδουλευμένα. Θυμηθείτε αναλυτικά ΕΔΩ… Η δικαίωση στην υπόθεση Ίμπε, είναι προάγγελος δικαίωσης και γι’ αυτήν το Οριόλ Λοθάνο!

Και πλέον το μεγάλο ερωτηματικό έχει να κάνει με το κατά πόσο επηρεάζεται και η υπόθεση Ντουρμισάι. Ξεκάθαρα είναι μια διαφορετική υπόθεση, αφού ο Άρης έχει μεν ηθικά δικαιωθεί, αλλά αυτό δεν αρκεί. Οι κιτρινόμαυροι έπεσαν στην “παγίδα” της ΕΠΟ, δεν έκαναν την παραμικρή παρατυπία για την έκδοση του δελτίου και σε κάθε περίπτωση δεν μπορεί (σύμφωνα με την απλή λογική) να τιμωρηθούν διπλά για κάτι στο οποίο δεν ευθύνονται.

Όλα φυσικά θα ξεκαθαρίσουν μετά τα μέσα Μαΐου, όταν και όπως έχει ενημερώσει το CAS θα βγάλει την απόφασή του. Μέχρι τότε όλος ο Άρης θα είναι σε στάση αναμονής.

To Top