ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δικαίωση Άρη και τυπικά για Κουλουχέρη, καμία ανησυχία για την υπόθεση Τριανταφυλλάκου

Την στιγμή που υπάρχει σωρεία δικαστικών αποφάσεων τις τελευταίες βδομάδες που δικαιώνουν ΠΑΕ, όπως ο Άρης και ο ΟΦΗ με φόντο την υπόθεση των χρεών χρεοκοπημένων παλιών ΠΑΕ, προέκυψε σήμερα νέα απόφαση “τύπου Κοντοβά” από το διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ.

Συγκεκριμένα, κατά… σύμπτωση είναι η ίδια αρεοπαγίτης που είχε “τιμωρήσει” τον Άρη για οφειλές στον Κοντοβά, αποφάσισε εκ νέου να επιδικάσει ένα ποσό υπέρ του Τριανταφυλλάκου (κατά… 50% της συνολικής οφειλής), την ίδια ακριβώς ώρα που το ίδιο δικαστήριο (!!!), το διαιτητικό, δικαιώνει την κιτρινόμαυρη ΠΑΕ για τον Κουλουχέρη! Για δυο παρόμοιες υποθέσεις δηλαδή, δυο διαφορετικές αποφάσεις! Απίστευτο κι όμως ελληνικό. Προφανώς κάπου έχει μπερδευτεί η συγκεκριμένη αρεοπαγίτης, με αποτέλεσμα να καταγράφονται από το ίδιο δικαστήριο αποφάσεις που φάσκουν και αντιφάσκουν!

Ο Άρης έχει ήδη δικαιωθεί για τις υποθέσεις -πλην Κουλουχέρη- Φατί, Καπετάνο, Παπαζαχαρία, όπως και ο ΟΦΗ για την ανάλογη υπόθεση Ταυλαρίδη, μια και βάσει ελληνικής νομοθεσίας, δεν μεταφέρονται τα χρέη από τις παλιές ΠΑΕ. Ούτε εξ ολοκλήρου, ούτε κατά 50%. Η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ θα ακολουθήσει την δικαστική οδό μέσω αναψηλάφησης, όπως και στην περίπτωση Κοντοβά, χωρίς όπως τονίζεται να υπάρχει κάποια ανησυχία.

Αναλυτικά η απόφαση:

“Το Διαιτητικό Δικαστήριο της Ε.Π.Ο. έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις.

Επιβάλλει στην ΠΑΕ Άρης,μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή Βασιλείου Τριανταφυλλάκου, σε ποσοστό 50% του ποσού των 27.468,88 Ευρώ πλέον ποσού τριακοσίων (300) Ευρώ για δικαστική δαπάνη πλέον των νομίμων τόκων, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 437/2016 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο., την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται, εντός προθεσμίας πέντε (5) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

Απορρίπτει την αίτηση του Ευθύμιου ΚΟΥΛΟΥΧΕΡΗ κατά της ΠΑΕ Άρης”.

To Top