ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Δικηγόρος Καρυπίδη: “Συκοφαντίες Νεφελούδη, θα λογοδοτήσει στην δικαιοσύνη! Ο Άρης να μείνει έξω από την υπόθεση”

Ο Θέμης Σοφός, ο δικηγόρος που έχει αναλάβει την υπόθεση του Θόδωρου Καρυπίδη κατά του Ανδρέα Νεφελούδη μίλησε με αφορμή την μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση σε βάρος του γ.γ. Εργασίας που έχει καταθέσει ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης.

Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague; 

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 92.8:

Είναι μήνυση ή ποινική δίωξη κατά του κυρίου Νεφελούδη:

Ο κύριος Καρυπίδης υπέβαλε μήνυση κατά του γενικού γραμματέα του υπουργείου εργασίας για συκοφαντική δυσφήμηση, διότι οι δημόσιες τοποθετήσεις του και η στοχοποίηση απευθείας εναντίον του προσώπου του κυρίου Καρυπίδη στην οποία έχει επιδοθεί αρκετό καιρό τώρα ο κύριος Νεφελούδης,  δυστυχώς έχει υπερβεί τα εσκαμμένα θεωρώ ότι η ανεκτικότητα την οποία επέδειξε έδειξε ο κύριος Καρυπίδης  όλο αυτό το διάστημα  ήταν πραγματικά παροιμιώδης.

Όταν εμφανίζεται ο κύριος Νεφελούδης και αποκαλεί τον κύριο Καρυπίδη πρόσωπο το οποίο μετέρχεται απάτης ή ότι οφείλει λεφτά στο ασφαλιστικό σύστημα, θα πρέπει να παρουσιάσει όλη την αλήθεια, διότι ο Καρυπίδης δέχτηκε ένα τεράστιο πλήγμα από την μη εκπλήρωση των υποχρεώσεων τις εταιρίας Μαρινόπουλου προς την εταιρία Καρυπίδη και αυτό θα τον οδηγούσε στην εκπλήρωση από μέρος του των δικών του υποχρεώσεων προς τους εργαζομένους και έπεσε ένα τεράστιο φέσι από την εταιρία Μαρινοπούλου στην εταιρία Καρυπίδη με αποτέλεσμα ένα ντόμινο στην ομαλή λειτουργία της επιχείρησης Καρυπίδη, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να πληρώσει τους εργαζόμενους να μην μπορέσει να πληρώσει το ασφαλιστικό σύστημα.

Ο γενικός γραμματέας του υπουργείου εργασίας, έχει υποχρέωση να παρουσιάσει όλη την αλήθεια όταν τοποθετείται και όχι να παρουσιάσει τον Καρυπίδη ως έναν οφειλέτη και να αναφέρει στους εργαζομένους ότι ο λόγος που δεν πλήρωσε ο Καρυπίδης είναι αυτός.

Η δικαιοσύνη να σας πω, ότι δικαίωσε τον Καρυπίδη γιατί εκδόθηκε πριν από 2 εβδομάδες η απόφαση επί της τριτανακοπής που ασκήσαμε εμείς κατά της αποφάσεως της επικύρωσης συμφωνίας και λέει ξεκάθαρα στην απόφαση αυτή ότι η  εταιρία Μαρινόπουλου οφείλει στον κύριο Καρυπίδη περίπου 30.000.000, έχει δεχτεί το δικαστήριο ότι τα οφείλει και θα εκτελεστεί  και σε περίπτωση που δεν δώσει τον κατάλογο τον περιουσιακών στοιχείων τελικά η πλευρά Μαρινόπουλου, διατάζει την προσωπική κράτηση για 2 μήνες.

Η τελεσίδικη έχει ορίσει στα  7.500.000 μια άλλη απόφαση μιλάει για 20.000.000 ο κύριος Νεφελούδης οφείλει να το παρουσιάσει στους εργαζομένους που εποπτεύει και ενημερώνει και όχι να παρουσιάζει την μισή αλήθεια,  γιατί δεν αναφέρεται καθόλου και δεν ασχολείται με τον κύριο Μαρινόπουλο αλλά ασχολείται με το τι χρωστάει ο κύριος Καρυπίδης, υπάρχουν προσωπικοί λόγοι που θα ήθελε να τονίσει ο κύριος Νεφελούδης ?

Πάει κάπου το μυαλό σας:

Βεβαίως και πάει, αλλά δεν θα ήθελα να εκφραστώ δημοσίως, εγώ αφήνω στην εμπειρία και την γνώση του ακροατή να καταλάβει μόνος του με τα περιστατικά που έχουν λάβει γνώση τι ακριβώς εκτίμηση μπορεί να κάνει ο καθένας.

Ο κύριος Καρυπίδης χρωστάει και στους εργαζομένους και στο ασφαλιστικό σύστημα, δεν έχει νόημα ο υπολογισμός , ο Καρυπίδης έκανε μια δήλωση και είπε: «όσα χρήματα εκταμιευθούν από τον Μαρινόπουλο προς την εταιρία Καρυπίδη, τα εκχωρώ όλα στους εργαζομένους», έχει υποχρέωση ο κύριος Νεφελούδης να ασχοληθεί ενεργά με αυτή την εκχώρηση του κυρίου Καρυπίδη διότι με αυτήν ,θα μπορέσει οποιαδήποτε εκταμίευση γίνει από το τραπεζικό σύστημα σε βάρος της εταιρίας Μαρινόπουλου και υπέρ της εταιρίας Καρυπίδη, να μην καταβληθούν στο ταμείο Καρυπίδη αλλά στα ταμεία των λογαριασμών του κάθε εργαζομένου που οφείλει.

Ο γενικός γραμματέας του υπουργείου εργασίας αυτό το σκοπό επιτελεί, είναι πρόεδρος  του ανώτατου συμβουλίου εργασίας, έχει εκ του νόμου το καθήκον να εποπτεύει τα συμφέροντα των εργαζομένων και  την υποχρέωση να παρέμβει με εξώδική δήλωση αυτή η εκχώρηση γιατί έτσι έγινε με δικαστικό επιμελητή και έχω μια απόφαση που με δικαίωσε εμένα τον Καρυπίδη η ελληνική δικαιοσύνη και κρίνει πως έχω απαιτήσει εναντίον της εταιρίας Μαρινόπουλου και κάνει ότι μπορεί να τα πάρουν οι εργαζόμενοι αυτό του είπε και τον αποκαλεί απατεώνα, δεν λειτουργεί η δημοκρατία με ύβρεις.

Πιστεύετε ότι ο κύριος Καρυπίδης χρησιμοποιεί τον Άρη για τις οικονομικές του ενέργειες:

Ποιος έδωσε το δικαίωμα στον κύριο Νεφελούδη να μιλά δημοσίως ονομαστικά, για ένα επιχειρηματία και να τοποθετείται λες και είναι ο συνήγορος υπερασπίσεως του αντιδίκου του.

Εγώ ξέρω ότι έχει μεγάλη αγάπη γι’ αυτή τη ομάδα ξέρω ότι το μεράκι του είναι αυτό γιατί μιλάμε συνέχεια με τον κύριο Καρυπίδη γνωρίζω ότι κάνει ότι μπορεί για να υποστηρίξει την ομάδα κι να έχει την καλύτερη δυνατή πορεία και σαν πληρεξούσιος δικηγόρος ουδέποτε έχει αναφέρει ποτέ την ομάδα του Άρη στην υπόθεση Μαρινόπουλου, δεν μου πει ούτε μια κουβέντα.

Βεβαίως θα ζητήσει αποζημίωση ο κύριος Καρυπίδης κατά του κύριου Νεφελούδη, η θέση του κυρίου Καρυπίδη είναι ότι για οποιαδήποτε προσβολή, θα φέρει πλέον δημοσίως ο κύριος Νεφελούδης εναντίον του, θα υποβάλλεται αμέσως μήνυση και θα ζητήσουμε την διαδικασία του αυτοφώρου και θα ζητήσουμε και αγωγή αποζημίωσης.

Θα πρέπει να γνωρίζει ο κάθε πολίτης ότι όλοι κρίνονται οποιοδήποτε αξίωμα και τονίζω η υπουργός  η οποία είναι προϊσταμένη του κυρίου Νεφελούδη Έφη Αχτσιόγλου, γνωρίζει τις δηλώσεις που κάνει κάθε τόσο και λιγάκι ο ιεραρχικός υφιστάμενος της; Τις επικροτεί; Γιατί τότε αν είναι έτσι θα δούμε πως λειτουργεί το υπουργείο εργασίας και αν είναι εκφραστής των συμφερόντων των εργαζομένων ή εάν είναι εκφραστής συγκεκριμένων συμφερόντων.

To Top